Marine Time participa la F&H Expo

Marine Time Romania este o companie creată pentru cei cărora le place să petreacă timpul pe apă, uitand de grijile cotidiene, oferindu-le o bine-meritata pauza si o alternativa eficienta de relaxare.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0721101986 / 0726707020
📧 Email: contact@marinetime.ro
🌐 Site: www.marinetime.ro
🔗 Facebook: marinetime.ro
+++++++++++++++++++++++++++++

Suntem dealeri autorizati pentru numerosi producatori de bărci, motoare si peridocuri avand un raport optim calitate/preț.

Este al doilea an consecutiv cand participam la Fishing and Hunting Expo, iar anul acesta va asteptam la stand cu o diverisitate si mai mare de produse, servicii de mentenanta si detailing destinate exclusiv pasionatilor de ambarcatiuni.

Atentia pentru detalii, modul organziat de asamblare a unei barci ne face cu siguranta sa fim printre cei mai buni in domeniu. Fiind pasionati de domeniul maritim, cu o vasta experienta in ambarcatiuni, va putem garanta ca nu suntem niste simpli dealeri de barci, asadar daca doriti consiliere si sunteti in cautarea unei barci cu motor si periodoc gasiti cu siguranta la noi cele mai bune oferte.

In cadrul expoziției,va asteptam cu cele mai noi modele de barci cu motor, motoare marca Hidea, produs nou intrat pe piata din Romania cat si peridocuri de cea mai inalta calitate marca Miron Trailers.

Pe toata perioada expoziției, am pregatit prețuri speciale pentru toate modelele de ambarcațiuni și echipamente suplimentare.

Vă așteptăm cu interes la standul nostru.

leave a comment