Pensiunea Delta Paradis participa la F&H Expo

Pensiunea Delta Paradis este destinația perfectă pentru a vă petrece sejururi și vacanțe în Delta Dunării, departe de zgomotul și asfaltul orașelor, dată fiind localizarea acesteia pe o insulă în cursul apelor Canalului Dunavăț, la 10 minute de Lacul Razim, cel mai mare lac din România. Cuvintele care descriu Pensiunea sunt: natură, apă, stuf, liniște și pescuit.

++++++++

Telefon
0741.280.339
Email
contact@delta-paradis.ro
Site
www.delta-paradis.ro
Facebook
www.facebook.com/delta.paradis

++++++++

Pensiunea poate fi accesată numai pe apă, durata transferului de la debarcaderul şi parcarea Pensiunii situate în localitatea Plopu până la Pensiune este de 15-20 minute. Transferul către Pensiune se realizează cu bărci rapide și vă dezvăluie o mică parte din peisajul Deltei. Prin urmare, vă veți afla pe o insulă înconjurată de ape: de minunata Delta Dunării! 

Delta Paradis

Pensiunea Delta Paradis este autorizată 3 stele și dispune de 2 unități de cazare, cu o capacitate de 28 camere, respectiv 70 de persoane, majoritatea camerelor fiind duble sau triple și 2 apartamente. Camerele dispun de grup sanitar propriu, televizor, minifrigider, aer condiționat, plase anti-țânțari etc. Tarifele includ, printre altele, următoarele facilități: acces la internet wireless, piscină exterioară, șezlong-uri și prosoape la piscină, parcare, acostarea ambarcațiunilor proprii la pontonul debarcader, undițe pentru pescuit etc.

Restaurantul Pensiunii vă oferă preparate tradiționale din pește, meniuri fixe sau a la carte. În cadrul barului, terasei sau foișoarelor, puteți servi o gamă variată de băuturi. Vara, turiștii se pot relaxa la piscina exterioară, accesul acestora fiind gratuit. Pentru copii, Pensiunea pune la dispoziție locuri de joacă, tenis de masă, mini-golf sau diverse jocuri. Magazinul Pensiunii vă oferă o gamă variată de produse pe care le puteți achiziționa, inclusiv suveniruri.

 

Pensiunea organizează excursii și plimbări în toată Delta Dunării. Puteți vizita locații și obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Pădurea Caraorman, Crișan, Mila 23, Pădurea Letea, Perișoru sau Gura Portiței. Excursiile au un preț fix care variază în funcție de: tip barcă (putere motor), distanță și număr de persoane. 

Pentru pasionații și amatorii de pescuit, în cadrul Pensiunii puteți practica pescuitul sportiv/agrement în Incinta  Dunavăț 1 sau la staționar pe malurile, pontoanele sau digurile Canalului Dunavăț din jurul Pensiunii.

INCINTA DE PESCUIT AMENAJAREA PISCICOLĂ DUNAVĂŢ 1 are o suprafață de 1.505 ha şi bălți destinate în principal pescuitului sportiv de răpitor – știucă, care se realizează exclusiv în regim catch & release, dar şi de crap, somn, biban, caras sau roșioară. Incinta cuprinde bazinele: Cormoran, Albatros, Pelican, Lebăda, Lișița, Ţigănuş şi Gemenii. Pentru a pescui în Incintă, Pensiunea oferă servicii de închiriere bărci (la rame sau cu motor) cu barcagii experimentați. Ofertele speciale pentru pescari sunt de tip pensiune şi pensiune completă, incluzând cazare, taxă închiriat barcă pentru pescuit, taxă pescuit sportiv în Incinta Dunavăț 1 şi mese.

 

Pescarii care se prezintă la standul nostru pe perioada Târgului, vor primi un pliant cu o reducere la cazare pe toată perioada anului și vor participa la tragerea la sorți pentru câștigarea a 5 oferte speciale pentru pescari acordate de Pensiunea Delta Paradis.

leave a comment