Siko Boats participa la F&H Expo

Siko Boats prezintă la F&H Expo o barcă versatilă, care să acoperă toate necesitățile unui pescar de răpitor sau de somn.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0740 218 123
📧 Email: raczkaroly@me.com
+++++++++++++++++++++++++++++

Necesitatea, motivație pentru inovație.

După 15 ani petrecuți în Delta Dunării, în care am folosit multe tipuri de bărci pentru a pescui în diferite moduri, pentru a mă plimba, pentru a mă deplasa pur și simplu, am realizat că am nevoie de o barcă, care să-mi acopere aceste nevoi. Doream să am o singură barcă, versatilă, care să acopere toate aceste necesități. Drept urmare, am decis să construiesc o barcă din aluminiu, personalizată, în care să pot să-mi plimb familia și prietenii și din care să pescuiesc, nerenunțând la confort.

Am optat mai mult pentru utilitate decât pentru aspect. O barcă, care să se deplaseze ușor pe apă, să fie robustă și stabilă, să taie valurile, să gliseze repede. Și toate acestea cu un motor mai mic, cu consum bun și un rezervor mare de 83 l, încorporat, pentru autonomie mare.

Siko Boats

Domeniu de activitate: construcție de bărci din aluminiu

Categoria: D, pentru ape interne – râuri și lacuri

Modele de punte: personalizate pe necesitățile utilizatorului în funcție de tipicul activității desfășurate

Dimensiuni:
Model XL: 5800 x 2000 x 600 mm

Model S:  5200 x 1900 x 600 mm

Pescaj: 150 – 200 mm

Masa bărcii: 320 – 400 kg, în funcție de model și echipare

Oglinda pentru cizmă lungă, 52 cm.

Ambele sunt modele cu punte personalizată, spre a crea o platformă versatilă pentru cât mai multe feluri de pescuit din barcă, și nu doar pescuit.
Stabilitate, confort, manevrabilitate, siguranță. O barcă menită să facă față provocărilor pe care le ridică o zonă sălbatică, cu multe obstacole și ape imprevizibile. 

Modelul XL are suficient loc la prora pentru a se instala un cort cu dimensiunea maximă de 2400 x 1400 mm, în cazul ieșirilor mai lungi sau datorită restricției de campare în Rezervația Deltei Dunării. 

Bordurile de 600 mm permit pescuitul inclusiv la clonc, distanța până la luciul apei fiind optimă, dar suficient de înaltă pentru a nu permite pătrunderea apei în cazul aducerii la bord al unui exemplar mai corpolent.

 

leave a comment