Tinarom participa la Fishing & Hunting Expo

SC Tinarom SRL din Iași, producător de arome de diferite concentrații și ingrediente pentru domeniul pescuitului vă face cunoscută oferta sa la Fishing & Hunting Expo

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0749462571
📧 Email: office@tinarom.ro
🌐 Site: www.tinarom.ro | www.aromesiesente.ro
🔗 Facebook: Tinarom
+++++++++++++++++++++++++++++

SC TINAROM SRL, IASI, printre producatorii de top din Romania in domeniul ingredientelor aromatizante, revine la Fishing & Hunting Expo 2024 cu oferta sa de arome superconcentrate si premium pentru produsele destinate pescuitului (nade, momeli, boilies, pop up). Ofera nostra cuprinde arome cu note speciale = squid octopus, belachan, krill, note fructate = capsuni, tutti frutti, ananas, cat si arome noi = monster crab, ficat sau frankfurter.

Pentru testare arome si colaborari , va asteptam la standul nostru P13C, pavilion B1, Romexpo

***

Pentru produsele ambalate la capacitati mici, 100,250,500 gr.,  

Cu o prezență de 20 ani în România, laborator aplicativ destinat noilor testări, o colaborare armonioasă cu producători importanți din acest domeniu, o paletă de peste 30 de arome în stocul curent, cu posibilitatea de a creea arome la cerere, de tip marcă proprie și ambalare la diderite capacități. Tinarom vă oferă spre testare și analiză aromele noastre de top.

În oferta Tinarom regășiți arome deja consacrate: squid,krill, scoică, somon, squid octopus, note florale – afine, căpșuni, miere precum și note condimentate- frankfurter, chilli, usturoi.

Din categoria ingrediente, Tinarom comercializează: coloranți fluo si de sinteză, glicerină, glucoză, ingrosator

 

leave a comment