Claumar Pescar vine cu noutăți la F&H Expo

Magazinul Claumar Pescar este una dintre cele mai mari și mai vechi companii de profil de pe piața producătoare de nade, momeli și accesorii de pescuit sportiv din România.
Claumar Pescar s-a înființat în anul 2006, din pasiune pentru pescuit și natură.

Frații Claudiu și Marius Popa, de profesie ingineri piscicoli, au urmărit, de-a lungul timpului, dezvoltarea unui magazin profesionist cu produse căutate la scară largă de pescari. Deschiderea unei gamei propri de nadă, momeli, fire, cârlige și alte accesorii a reprezentat încununarea muncii de durată a echipei Claumar Pescar.

În prezent, Claumar Pescar dispune de un număr mare de consultanți specializați in pescuitul competițional și nu numai, care contribuie la dezvoltarea produselor din portofoliul brand-ului Claumar.

Primele noutăți pe care le vom aduce la Fishing & Hunting Expo 2022 sunt wafters-urile lansate în acest an. Wafters-urile Claumar sunt disponibile în variante de 10 și 12 mm, având o selecție atent aleasă de culori și arome.

Pe lângă firele calitative cu care v-am obișnuit, în portofoliul Claumar au intrat recent firele de forfac, Ciclop, Medusa și Troia, destinate pescuitului la crap.

Pentru pescarii de feeder, am pregătit o gamă nouă de nadă de tip fishmeal, ce a devenit foarte apreciată în rândul pescarilor.

Vă așteptăm cu drag în standul nostru! Consultanții Claumar Pescar vă vor sta la dispoziție, pregătiți cu răspunsuri pentru toate întrebările legate de produsele noastre!

leave a comment