SipCarp participa la Fishing & Hunting Expo 2022

SipCarp – Universul Pescarilor pune la dispoziţia pescarilor o gamă largă și variată de produse, pentru toate stilurile de pescuit, având o experiență de peste 16 ani în vânzarea și comercializarea produselor și articolelor de pescuit.  În tot acest timp a fost și este în continuă avansare şi dezvoltare, cu ajutorul sugestiilor, cerințelor şi părerilor clienților.

Portofoliul SipCarp prezintă branduri cu produse de cea mai bună calitate, acoperind toate tipurile de pescuit, asta însemnând, că aici veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru pescuitul la spinning, crap, somn, feeder, match, bolognesă, pescuitul staţionar, plantat, muscărit şi chiar şi pentru pescuitul la copcă, astfel capătă SipCarp şi numele de “Universul Pescarilor”.

Printre brandurile importante comercializate de SipCarp, regăsiți:

WFT – marcă nemțească, care vă pune la dispoziție o gamă largă și variată de produse, pentru diferite stiluri de pescuit, printre care enumerăm:

  • Gama lansetelor ‘indestructibile’ Never Crack pentru pescuitul pe ape curgătoare, din barcă și de pe mal, atât pentru crap, cât și pentru somn.
  • Lansete pentru pescuitul pe mare.
  • Lansete special create pentru spinning, cu mărci japoneze renumite, precum: Penzill și Tomahawk.
  • Fire textile de cea mai bună calitate pentru spinning și pentru pește mare.
  • Mulinetele Ryobi (spinning, feeder, fly), mulinetele Big Cat (pentru pește mare) și Pro Salt (pentru pescuitul marin).

PELZER – acoperă tot domeniul de camping și bagajerie, specifice pescuitului la crap. În cadrul acestui brand veți găsi produse de cea mai bună calitate, începând de la genți, rucsace, huse pentru lansete și mulinete, până la scaune, paturi, corturi și umbrele.

konger

KONGER – specializați în pescuitul la spinning, cu o gamă largă și variată de twistere, shaduri și voblere, jiguri, cârlige și lansete, de asemenea și diferite accesorii specifice acestui stil de pescuit.

Lansetele de spinning din  gama Streeto sunt fabricate la standarde înalte, având componente de cea mai bună calitate: mandină FUJI şi inele care nu distrug firul, şi care permit de asemenea lansări precise şi la distanţă. Construcția din nanocarbon, permite acestor lansete să fie foarte ușoare.

Cârligele Kamatsu ne dau posibilitatea de a selecta cârligele ideale în funcție de mărimea și de tipul peștelui, de asemenea și în funcție de mărimea și tipul nălucilor folosite sau în funcție de firul folosit, astfel, aceste cârlige acoperă necesitățile oricărui stil de pescuit începând de la spinning, crap, staționar, match, feeder și până la pescuitul peștilor mari (somn).

HESTER – unul dintre cei mai vechi fabricanți de voblere, oscilante și rotative, de diferite tipuri, culori și dimensiuni, pentru a acoperi cerințele și nevoile chiar și ai celor mai pretențioși pescari.

S-POLLAND-CARP – produse de calitate înaltă, fabricate în Polonia. Rezistența, stabilitatea și comfortabilitatea sunt cuvintele care definesc toată gama de produse S-Polland-Carp, cuprinzând: scaune, paturi, cărucioare și mese. Alegerea unui astfel de produs, nu vă va dezamăgi niciodată.

HAKKA – accesorii de pescuit, precum și fire de pescuit pentru Fly Fishing, la un excelent raport preț/ calitate.

SIPCARP – tot ce înseamnă ingrediente și mixuri pentru nadă și momeli. Pe lângă acestea se regăsesc Alunele Tigrate, oferite la cel mai bun preț de pe piață, disponibile în diverse cantități, dimensiuni, și în diferite forme, cum ar fi: alune tigrate la vrac nepreparate, alune tigrate gata preparate, alune tigrate colorate și aromate pentru cârlig, făină de alune tigrate.

leave a comment