Noutati WLC Carp la F&H Expo 2017

WLC Carp va prezenta in cadrul Fishing & Hunting Expo o serie de noutati interesante pentru pescarii de crap, atat prin intermediul unor produse noi, dar si prin largirea unor game deja existente.

Cea mai mare noutate o reprezinta boiliesurile Red Squid, un produs nou intrat in gama Tournament de la WLC Carp. Boiliesurile Red Squid au dat rezultate foarte bune atat in concursurile din anul 2016, cat si in partidele de placere in care au fost testate. Ca toate produsele din gama Tournament, boiliesurile Red Squid sunt fabricate din ingrediente de cea mai buna calitate, fiind dedicate celor mai exigenti pescari de crap.

O alta noutate cu care WLC Carp vine in anul 2017, este posibilitatea de a comanda boiliesurile din gama Tournament la dimensiunile de 16mm si 24mm, ambele in variante de 3 si 5kg.

Gama de pop-up-uri de la WLC Carp se modifica si ea, prin aparitia unor noi arome, Cocos si Mullberry, dar si prin faptul ca va fi disponibila o noua varianta de dimensiune a pop-up-urilor, si anume 11-14mm.

WLC Carp a pus mereu pret pe calitatea produselor si a ingredientelor folosite, pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor pescarilor de crap.

Site: wlc-carp.com

leave a comment