MaxLife aduce elita in materie de vanatoare si pescuit la F&H Expo

Prezent pentru prima dată în cadrul expoziției, MaxLife își propune să aducă în fața publicului elita în materie de articole de Vânătoare și Pescuit.

MaxLife.ro și-a început activitatea în 2012, având ca obiective promovarea și comercializarea atât online cât și offline a produselor premium și high-tech în rândul pasionaților de vânătoare, pescuit și outdoor. Standul A14 va găzdui timp de 4 zile branduri de top la nivel mondial, producători de echipament de vânătoare precum Blaser, Browning, Verney-Carron, Percussion, Aigle, Lemigo; producători de dispozitive optice precum ZEISS, Minox, Bushnell, Hawke și Noblex; producători de cuțite, dispozitive de iluminat, accesorii pentru vânătoare, de mentenanță sau de autoapărare precum Helle, Umarex, Ledlenser, Ballistol, Sabre, Niggeloh, Walkstool sau Warne.

Mulinetele, lansetele, sonarele, nălucile, firele, bagajeria și celelalte accesorii destinate atât pescuitului la răpitor cât și la crap, vor fi prezente prin branduri consacrate precum Daiwa, Okuma, SavageGear, Prologic, StrikePro, Garmin, Humminbird și Marttiini.

***

www.maxlife.ro

0728.497.305 │ vanzari@maxlife.ro

Bd. Burebista Nr. 1, Bl. D15, Sc. 3, Parter, Sector 3 București

leave a comment