www.iboro.ro participa la Fishing & Hunting Expo

Secțiunea IBO VÂNĂTOR este cea mai tânără secțiune a companiei IBO. Această secțiune completează portofoliul IBO cu servicii pentru silvicultură, vânătoare și recreere la aer liber.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0747 485 866
📧 Email: info@iboro.ro
🌐 Site: www.iboro.ro
🔗 Facebook: iboro.vanator.gradina
+++++++++++++++++++++++++++++

Secțiunea a început de la cele mai mici produse, vândând cea mai mare selecție de insigne de vânătoare, insigne de pescuit, brelocuri și statuete. Secțiunea a fost extinsă cu produse destinate prietenilor naturii, vânătorilor, fotografilor și a conservatorilor ai naturii.

Camere de monitorizare vânat – conceptul și dispozitive aduse de IBO în România oferă clienților cea mai mare selecție, prețuri excelente, servicii profesionale și consultanță. Aducem camerele de monitorizare mai aproape prieteniilor naturii la expoziții, în articole profesionale, în mass-media și permanent adăugăm dispozitive noi și mai performante, cu posibilitatea comunicării la distanțe mari. Tehnologia de monitorizare independentă cu luminozitate invizibilă infraroșie de noapte, permite monitorizarea animalelor, fermelor, cuiburilor, stupilor, depozitelor, poliției, polițiștilor de frontieră, grănicerilor …

În oferta noastră variată puteți găsi optica DELTA OPTICAL și VIXEN OPTICS cu prețuri accesibile și parametri excelenți. Cel mai mare depozit de produse din piele de la cel mai mare producător ceh ZUBÍČEK, a cărui companie reprezintăm și pentru România. Oferta a fost completată și cu camere cu termoviziune de la marca binecunoscută ATN cu service în Slovacia.

Brand unic premium și profesional TETRAO, care oferă o gamă largă de produse de la camere cu termoviziune, prin încălțăminte de calitate, rucsacuri, tricouri, camere de vânătoare / monitorizare, optică și multe alte produse. Produsele fabricate sub marca TETRAO sunt produse cu ideea nobilă și intenția să sprijine speciile pe cale de dispariție a Cocoșului de munte (Tetrao urogallus) înapoi în natură.

Suntem importator exclusiv de încălzitoare și uscătoare de încălțăminte și îmbrăcăminte de la marca ALPENHEAT. Pentru sectorul de vânătoare și pescuit importăm aparatele de vidat alimente de la producătorul FOODSAVER complet cu accesorii. De asemenea, am extins gama noastră de zgărzi anti-lătrat și dresaj, garduri invizibile pentru câini și alte produse care sunt fabricate în Europa care vă vor ajuta să vă antrenați eficient câinele. Am adăugat în ofertă cuțite GERBER și unelte FIKSARS ca singurul reprezentant pentru România. Dacă sunteți în căutarea de îmbrăcăminte de calitate, puteți găsi în oferta noastră variată și marca MERKEL GEAR cu tehnologii brevetate pe care le-am testat temeinic.

Pentru rezultate excelente reprezentăm marele furnizor german de produse premium pentru vânători EUROHUNT. Secțiunea IBO RO VÂNĂTOR oferă echipamente complete pentru relaxare și muncă în natură, îmbrăcăminte, încălțăminte, cuțite, arbalete, cranii artificiale, night vision, accesorii și multe alte. Pentru vânători dispozitive de observare și optică pentru arme, literatură științifică și filme despre natură și vânătoare. Producția de echipamente de vânătoare, pregătirea trofeelor de notare cu certificat CIC și alte servicii pentru prietenii naturii și vânători.

Suntem o companie internațională cu tradiție, înființată în 1991. Comercializăm echipamente si unelte de grădinărit și silvicultură. Facem parte din elita liderii industriei de vânătoare și de asemenea suntem pasionați de îngrijirea pădurii si prelucrarea lemnului. Ne plac provocările, suntem profesioniști și suntem dedicați 100%!

leave a comment