Green Village Resort prezenta la Fishing & Hunting Expo 2018

Situat în Sfântu Gheorghe, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village Resort 4* înseamnă atât o vacanță pe litoral, cât și o evadare în inima Deltei.

Fiind situat într-un tărâm unic, a fost construit în deplină armonie cu natura: arhitectura păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Capacitatea de cazare a resortului este 89 de spații dispuse în trei zone, în vile și bungalouri. Toate spațiile de cazare din cadrul resortului sunt echipate cu mobilier din bambus, minibar, aer condiționat.

Printre dotările resortului se numără restaurantul, braseria, o piscină, un jacuzzi, sala de sport, foișoare, centrul SPA, săli de conferințe, biblioteca, cinematograful, kids club, grădina ecologică și magazinul de suvenire.

Dintre activitătile disponibile în cadrul resortului: caiac, ski nautic, kitesurfing, canoe, plimbări cu barca, wakeboard, pescuit, excursii pe canale și lacuri, birdwatching, nordic walking, fotbal și volei pe plajă, badminton, tenis de câmp și de masă, yoga, biliard, darts, aquagym, cooking classes și degustare de vinuri.

Green Village Resort

Sfântu Gheorghe, județul Tulcea, 827195

Telefon 0241.487.093

reservations@greenvillage.ro

www.greenvillage.ro

https://www.facebook.com/GreenVillageDeltaDunarii

https://www.instagram.com/greenvillageresort/

 

 

 

leave a comment