Mim Team participa la F&H Expo

Mim Team are peste 30 de ani de activitate continua in distributia de echipamente de pescuit si outdoor si peste 9000 de repere active in portofoliu.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 021 252 0985
📧 Email: contact@mimteam.ro
🌐 Site: www.mimteam.ro
🔗 Facebook: MimTeamRo
+++++++++++++++++++++++++++++

Mim Team participa la Fishing &Hunting Expo in 14-17 martie 2024, dupa cativa ani de absenta. Cu peste 30 de ani de activitate continua in distributia de echipamente de pescuit si outdoor,  peste 9000 de repere active in portofoliu, produse dedicate tuturor stilurilor de pescuit practicate in Romania, Mim Team expune la aceasta editie o selectie de produse dedicate pescuitului la somn, rapitori si stationar sub branduri exclusiviste – ZECK, GARBOLINO si RIVE.

Eleganta si Profesionalism in Lumea Echipamentelor de Pescuit

Într-o țară bogată în ape, ce are o cultură dezvoltata a pescuitului, echipamentele de calitate sunt esențiale pentru a profita la maximum de fiecare aventură. În acest context, Mim Team a fost in permanenta un partener de încredere pentru pasionații de pescuit oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui pescar, indiferent de magazinul de pescuit preferat. Mim Team aduce in magazinele de pescuit din Romania echipamente de pescuit si outdoor pentru toti iubitorii de natura, familie, prieteni si pescuit. Toate produsele sunt achizitionate direct de la producatori de renume, Mim Team colaboreaza cu aproximativ 20 de producatori din intreaga lume si cu peste 400 de magazine din Romania. Indiferent de brand, de stil de pescuit, de produs, Mim Team este garantul calitatii produselor pe care le propune magazinelor de pescuit si este prezent si active in piata de profil pentru a asigura produse diverse, de calitate, de brand, la preturi corecte, cu garantie.

Experiența de neuitat la Expoziția Fishing&Hunting Expo 2024

Dupa cum spuneam, Mim Team participa in martie 2024 la cea de-a opta editie a celei mai mari expozitii dedicate pescarilor, vanatorilor si pasionatilor de outdoor, Fishing & Hunting Expo.

Venim pentru ca am primit multe intrebari, de la voi pescari, cei care stiti ca o expozitie de profil este o oportunitate unică de a descoperi cele mai recente echipamente, tehnologii și tendințe din aceste domenii pasionante. Expozițiile de acest gen aduc împreună pescari, vânători, producători, experți și pasionați pentru a împărtăși cunoștințe, a face achiziții și a experimenta ultimele inovații.

Branduri si produse expuse in stand Mim Team in cadrul Fishing&Hunting Expo Martie 2024

Mim Team va expune si va prezenta in cadrul expozitiei F&H o selectie de produse de top de la trei branduri – RIVE, GARBOLINO SI ZECK. Dedicate pescuitului prin tehnici de Feeder si Pescuit la Somn si Spinning, marea majoritate sunt produse noi, portofoliu 2024, care nu au fost vazute pe rafturile magazinelor din Romania, cel mult on-line.

F&H Expo fiind la inceput de sezon de pescuit, am considerat ca este oportun sa vi le prezentam in avanpremiera, pentru a le testa, simti, cantari si ulterior sa le comandati din magazinul dumneavoastra de pescuit preferat.

ZECK – este un brand german specializat in productia si comercializarea echipamentelor si accesoriilor de pescuit la somn si alte specii de pradatori, oferind o gama larga de lansetele, mulinete, momeli, accesorii de montaj, imbracaminte specializata si multe altele. De subliniat la produsele ZECK este garantia extensa la 5 ani la produsele de folosinta indelungata. Garantia este acoperita de Mim Team, la produsele Zeck in intreaga retea de magazine cu care colaboram. Zeck inceput acum aproape 15 ani sa construiasca portofoliul, din pasiunea proprietarului Carsten Zeck pentru pescuitul la somn si rapitori, dar intr-un timp relativ scurt au ajuns numarul 1 in Germania devansand cu mult branduri consecrate.

GARBOLINO – este un brand francez fondat in 1945 specializat in pescuitul la Feeder, Match si Rubeziana care in ultimii ani a obtinut o notorietate majora datorita calitatii si seriozitatii , precum si a rezultatelor obtinute de pescarii de competitie. Un brand elegant, extrem de divers, solid , pe care orice pescar de competitie dar si de placere se poate baza. Garbolino este printe putinii sau apropape singurii producatori europeni care inca fabrica blancurile lansetelor in Europa.

RIVE FISHING – este tot un brand francez aparut pe piata la inceputul anilor 90 ce si-a castigat rapid reputatia in randul pescarilor din intreaga Europa pentru lansarea pe piata a scaunelor modulare de pescuit si inovatiile aduse acestora. Brandul ofera o gama extinsa de accesorii pentru scaunele modulare dar si mulinete, cutii de depozitare, accesorii de montaj si multe altele.

Intrucat nu este loc de tot si toate intr-o expunere limitata de 4 zile ,toate celelate branduri extrem de cunoscute din portofoliul nostru, precum OWNER, ASSO, ORANGE, SAKURA etc speram ca vizitatorii expozitiei sa le descopere in continuare in magazinele partenere sau pe www.mimteam.ro.

leave a comment