Montrek participa la Fishing & Hunting Expo

Situat in centrul Bucureștiului, Montrek nu este doar un spațiu comercial, ci o destinație pentru toți iubitorii de natură și aventură.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 40724423026
📧 Email: sorin@montrek.ro
🌐 Site: montrek.ro
🔗 Facebook: montrek
+++++++++++++++++++++++++++++

Avem o experienta de peste 20 de ani in domeniu echipamentelor outdoor. Primul magazin Montrek a fost deschis in anul 2003 si de atunci povestea merge mai departe.

Situat in centrul Bucureștiului, Montrek nu este doar un spațiu comercial, ci o destinație pentru toți iubitorii de natură și aventură. Cu o varietate de echipamente și încălțăminte specializată pentru fiecare tip de activitate outdoor, suntem aici pentru a vă inspira să vă faceți propriile călătorii extraordinare. Montrek este mândru să ofere o selecție de branduri care împărtășesc aceeași pasiune pentru aventură și calitate.

Fiecare brand ales cu grijă reflectă angajamentul nostru față de performanță și satisfacția clienților noștri în timpul activităților lor în aer liber. Iată câteva dintre brandurile de top pe care le găsiți în magazinul nostru: incaltaminte Zamberlan, articole outdoor Turbat, rucsaci si genti Osprey, echipamente Petzl, Trimm, echipamente camping Firemaple si multe altele.

Acestea sunt doar câteva dintre brandurile pe care le găsiți la Montrek. Ne străduim să vă aducem cele mai bune opțiuni, astfel încât fiecare călătorie să devină o experiență autentică și satisfăcătoare.

leave a comment