TABU SOCIAL BAR EVENTS face cocktailuri fresh la F&H Expo

Cu bucurie, vă anunțăm că echipa Tabu Social Events va fi prezentă și anul acesta la expoziția Fishing & Hunting EXPO!
Înarmați cu două baruri, la interior și unul exterior, sunt pregătiți să ofere cafele și băuturi energizante pentru un boost de energie. Tot aici setea va fi potolită cu sucuri, limonade, bere, cocktail-uri cu și fără alcool.

Daca Tabu Social Bar Events ar fi un cocktail, reteta ar suna astfel: 60% pasiune pentru bartending, 20% creativitate si 20% psihologie. Da, psihologia are un rol foarte important daca vrei sa devii barman. Unul de succes, evident! Echipa s-a nascut in Septembrie 2018 dintr-o mare pasiune pentru bauturi atent mixate.

Cu cei cinci tineri  barmani, avand peste 10 ani de experienta in arta mixarii de cocktailuri, TABU SOCIAL BAR EVENTS a reusit in mai putin de un an sa devina printre cei mai solicitati pe piata de evenimente private si nu numai.

Inceput ca un proiect de weekend, acesta s-a transformat in scurt timp, intr-un full time job. Cu toate ca a fi barman inseamna mai mult decat un job, iar noi, Laurentiu, Marian, Raul, Rares si Arpi chiar credem asta! Un barman desavarsit nu e unul care urmeaza retete, ci un adevarat artist al mixului de bauturi si arome fine, iar pentru asta ne perfectionam continuu.

Prin diverse concursuri si masterclass-uri la care am participat de-a lungul timpului, ne-am consolidat pozitia de barmani, adevarati profesionisti in domeniu. Ba mai mult, la sfarsitul anului 2018, Marian a castigat etapa pe Europa de Est a concursului “Bacardi Legacy”, urmand sa reprezinte Romania in finala de la Amsterdam. Astfel, creatia sa “A Secret” obtine sansa de a intra in meniurile de cocktailuri din toata lumea.

leave a comment