20 de branduri premium in standul Fishing Mall

După sucesul înregistrat în 2019, cu un stand de 350 mp și 14 branduri expuse și comercializate, Fishing Mall vine la Fishing & Hunting Expo 2020 cu 500 mp de expunere în care vor fi prezente și expuse produse de la 20 branduri, unele din cele mai importante și cunoscute de pe piața mondială de pescuit.

In evoluția pe care ne-o dorim în piața de pescuit trebuie să consolidăm o relație corectă și reciproc avantajoasă între clienți și magazinul nostru, Fishing Mall.

In această direcție, Fishing & Hunting Expo 2020 va fi prilejul cu care clienții vor putea achizitiona produse bine evidentiate prin calitatea lor, la PREȚURI REALE beneficiind de REDUCERI ATRACTIVE DE PREȚ doar la standul expozitional Fishing Mall, în perioada 6-9 februarie 2020.

Pe lângă PROMOȚIA FISHING MALL, de care se poate beneficia in cadrul Expozitiei, la Standul nostru B7, veți primi cadouri din partea noastră care să confirme exact sloganul nostru

“…de la pescari, pentru pescari!”

Prin deschiderea platformei de cumpărături online www.fishingmall.ro în septembrie 2019, am facut un alt pas spre fiecare persoană, din orice zonă a tării sau strainatate, care iși dorește să achizitioneze produse din portofoliul nostru. Magazinul din București vă este de asemenea la dispozitie ori de cate ori doriți să vedeți produse de pescuit expuse frumos într-un spațiu aerisit și bine luminat.

Așadar între 6 si 9 februarie 2020 vă asteptăm la Fishing & Hunting Expo, Pavilionul B2 unde prețul biletului de intrare în Expozitie este echilibrat foarte usor de reducerile noastre de prețuri.

In standul Fishing Mall veți găsi o selecție de produse, nade, momeli, echipamente, accesorii, utilitare, bagajerie și camping de la urmatoarele branduri: Fox, Solar, Sportex, Daiwa, Okuma, Prologic, The One, Nash Tackle, Kryston, Savage Gear, Leech, Gator,Biwaa, Varivas, Climax, Fox Rage, Relax, Yo zuri, 4Predators, Matrix.                                

leave a comment