4CARP participa la Fishing & Hunting Expo 2018

Dupa mai bine de 5 ani de activitate in productia de boilies-uri, 4CARP este un lider in segmentul pescuitului competitional!

Ne bucuram ca am putut fi alaturi si sa sustinem fenomenul competitional prin produsele pe care le comercializam, participand astfel la castigarea a peste 420 podiumuri, mii de crapi si recorduri personale – George Alexandru.

Calitatea – o caracteristica 4CARP

Cu o capacitate de productie marita fata de anii trecuti, atelierul a fost dezvoltat si dotat in asa fel incat sa satisfaca intr-o maniera profesionista cerintele clientilor si standardele de productie 4CARP.

Garantia calitatii produselor fabricate si comercializate de 4Carp se reflecta atat prin selectarea atenta a materiilor prime si ingredientelor folosite in procesul de productie, cat si prin prospetimea acestora.

Din sezonul 2015, dupa o colaborare constanta cu unul dintre cei mai importanti furnizori de materie prima din Marea Britanie, 4CARP se afla pe lista producatorilor de elita din Europa aprobati Haith’s cu licenta Robin Red si Robin Gold.

4CARP

Fishing & Hunting Expo 2018

Cu ocazia evenimentului Fishing & Hunting Expo 2018, 4CARP ii asteaptam vizitatori in standul nostru cu o serie lagita de produse din portofoliul sau si nu numai,lansarea unei noi game de boilies plus o alta surpriza in parteneriat pe care o vom anunta in apropierea evenimentului.

Site: www.4carp.ro

leave a comment