BARACUDA ROMANIA – De 20 ani pescuim impreuna!

Baracuda va fi prezenta la Fishing & Hunting Expo 2018 pentru a celebra 20 de ani de cand ofera produse de pescuit pasionatilor din Romania. I-am rugat pe reprezentantii binecunoscutei companii sa ne spuna cateva cuvinte cu aceasta ocazie.

2018 reprezinta pentru noi aniversarea a 20 de ani de cand firma noastra se afla efectiv pe piata articolelor de pescuit din Romania. Acum 20 de ani am facut primele mari importuri de articole de pescuit si am inceput sa ne cream pas cu pas un portofoliul de clienti (magazine de pescuit).

La cinci ani de la momentul de debut am creat un brand propriu: “BARACUDA “, denumire sub care am introdus pe piata de-a lungul anilor toata gama de produse si accesorii dedicate pescuitului. Am inceput cu doar cateva tipuri de lansete din carbon si cateva modele de mulinete, dar an dupa an portofoliul nostru a crescut exponential, astfel incat, astazi, comercializam mii de articole purtand branul BARACUDA, acoperind peste 90% din articolele de care are nevoie orice pescar, fie el incepator sau profesionist. Acum, peste 50 de mari fabrici din China produc articole de pescuit purtand brandul BARACUDA, brand ce a fost inregistrat in EU precum si in China.

Pe langa produsele proprii, firma noastra a colaborat in timp in sistem de unic distribuitor cu mari companii de profil: Shimano, Browning, Quantum, Zebco, Rhino, Rex Hunt, Omoto, etc.

In prezent  va oferim si produse de la  mari branduri japoneze: Sasame, Hayabusa si europene: Alcedo&Dip (Italia), Behr (Germania), Traper, Mistrall, HRT (Polonia), Agrarius (Ungaria) etc.

Incercam sa oferim an dupa an o gama cat mai larga de articole de pescuit de calitate buna la un pret rezonabil, astfel incat sa fim atractivi pentru orice pescar .

Fir intins in 2018!

Echipa BARACUDA

Site: www.baracuda.com.ro 

leave a comment