Bucataria iubitorilor de peste gateste alaturi de Bucataria vanatorului

Realizatorii emisiunilor Bucataria iubitorilor de peste si Bucataria vanatorului, vin la F&H Expo sa prepare chiftelute de somn, oferite gratuit vizitatorilor.

Emisiunea Bucataria iubitorilor de peste doreste sa promoveze consumul carnii de peste, initiatorul si bucatarul amator al emisiunii, Zoltan Andrejszky, prezentandu-ne meniuri usor de preparat, care nu ne retin in bucatarie pentru ore indelungate. Acesta pune mereu accent pe sanatate si pe simplitate, dar bineinteles si pe faptul ca rezultatul trebuie sa fie delicios.

In ultimii ani telespectatorii F&H Channel au avut ocazia de a invata sute de noi retete, toate avand ca baza, pestele. Ne-am intalnit aproape fara exceptie cu toate speciile de pesti din europa, dar am vazut si retete care se bazau pe capturi speciale din mari si oceane. Pe langa retete, emisiunea a adus in casele noastre si personalitati mondene, actori, sportivi, si pescari faimosi, care ne-au prezentat retetele lor preferate. Asadar, nu este de mirare ca emisiunea Bucataria Iubitorilor de peste a ajuns unul dintre cele mai populare showuri ale canalului Fishing & Hunting!

O alta emisiune de gastronomie a canalului este Bucataria vanatoreasca! Initiatorul si gazda emisiunii, Tamas Csejtei, care dealtfel este muzician, este si un bun vanator. Un vanator care nu doar impusca prada, dar si gateste retete de exceptie din aceasta. Printre invitatii lui gasim personalitati mondeni si vanatori renumiti, care mereu ne aduc cate o reteta interesanta, astfel pe de o parte dovedind ca gastronomia vanatoreasca este plina de surprize, pe de alta parte, ca barbatii nu se descurca doar la vanatoare, dar si in bucatarie…

 

leave a comment