Senzor promite spectacol la Fishing & Hunting EXPO

Daca asteptati de ceva vreme lansarea unor noi produse de la compania Senzor, ei bine, acest lucru va avea loc in perioada F&H EXPO.

Suntem preocupati permanent de gasirea de noi formule, mai eficiente si mai calibrate pe nevoile diferite ale crapilor si ale pescarilor. Cele peste 50 de produse pe care le vom lansa oficial odata cu expozitia de la Bucuresti raspund acestor deziderate. Am dezvoltat atat arome in plus la produsele deja existente in oferta inca de anul trecut, cat si mai multe game noi, precum: nade umede, canepa preparata, alune tigrate, pelete pe baza de faina de peste, microseminte, dar si momeli diverse pentru carlig: microporumb flotant Enterprise Tackle in aromele noastre, momeli flotante, tigernuts, microboiliesuri dipuite si multe altele.

Bomboana de pe tort speram insa ca o sa fie linia noua de boiliesuri VM Impact, care poarta semnatura mea si este destinata in special competitiilor de pescuit la crap. Ea este rodul unei experiente de peste 15 ani in pescuitul sportiv si in producerea de nada dedicata concursurilor. Aceste bile sunt foarte picante si contin capsaicina (extract de ardei iute), MPC (concentrat proteic de lapte cu 90% proteina), 6 tipuri de fainuri: LT90, Predigerata, Somon, Krill, Squid si de Sange, Extract natural de Ficat, de Krill si GLM, aminoacizi esentiali, CSL (alcool de porumb), Betaina, minerale, vitamine si diverse elemente de legatura. Aroma folosita este foarte discreta, fiind un amestec de Squid & Octopus cu stropeala de capsuna si zmeura. Gama cuprinde boiliesuri si solubile de nadit si carlig ambalate in diferite cantitati.

Dupa cum bine stiti, Senzor este promotor al ofertelor din cadrul expozitiilor, insa ele vor atinge apogeul la editia 2018 a F&H EXPO. Am pregatit promotii, tombole si pachete fara concurenta tuturor pescarilor care vor participa la eveniment. De asemenea, standul nostru expozitional va avea o cu totul alta infatisare.

Va asteptam si va sfatuim sa nu ratati surprizele pe care le veti intalni in apropierea F&H EXPO. Va pot aduce un cadou marca Senzor Planet.

Vladut Mateianu

Senzor Planet – Nada pescuit la crap

 

leave a comment