Senzor Planet, peste 90 de produse noi lansate la F&H Expo

Senzor Planet, primul producator de nade si momeli din Romania, lanseaza in cadrul FISHING & HUNTING EXPO peste 90 de produse, adresate tuturor categoriilor de impatimiti ai pescuitului: de la incepatori la pescarii de competitie.

Am identificat nevoia pescarilor pentru o noua gama Senzor, dedicata exclusiv pescuitului la feeder. Acest fenomen a luat o mare amploare in ultima perioada. Am vrut sa facem pasul inca de anul trecut, insa acest stil de pescuit este unul aparte, mult mai minutios, care a necesitat multe teste si sfaturi din partea impatimitilor acestui tip de pescuit. Toate produsele Senzor Planet Feeder sunt unele premium, la care am folosit ingrediente atent selectionate si de mare calitate. Acest lucru se va vedea prin rezultate, balta fiind in opinia mea principalul judecator al oricarei nade.“, spune Vladut Mateianu, fondatorul companiei Senzor.

La aceasta editie a F&H EXPO vom avea doua standuri de expunere: standul B12, situat langa piscina, unde se va regasi gama completa de produse Senzor Planet, insotita de o super surpriza adresata tuturor clientilor Senzor, precum si standul B06J – unde toate produsele expuse se vor afla in lichidare de stoc la preturi extra reduse.

In 2019 nadele Senzor Planet sunt disponibile in peste 350 de magazine specializate din Romania, precum si in retelele de hypermarketuri Auchan si Cora.

leave a comment