PREZENTATORI

Gábor Döme prezintă la F&H Expo

15 ian. , 2016  

Gabor Dome va prezenta la Fishing & Hunting EXPO noutatile Haldorado din 2016 si technici de pescuit la feeder.

Este cunoscut drept un maestru al pescuitului cu lanseta de feeder. Metodele lui de pescuit stationar au fost urmarite si preluate de mai multi pescari si astfel au devenit cele mai populare tehnici din Ungaria si nu numai. Gabor nu se afla pe primul loc doar in predarea sau popularizarea metodei proprii, dar si în dezvoltarea nadelor si momelilor folosite la feeder. De 7 ani este membru si pescar de teste al Departamentului de Cercetare al SPRO. Lansetele si mulinetele inscriptionate cu numele lui -“by Döme Gábor”, au contribuit la raspandirea si dezvoltarea metodei.

Nada Haldorado, precum si momelile exceptionale si aromate sunt preparate dupa reteta lui secreta. Si rezultatele lui în competitii sunt de invidiat, deoarece a terminat terminat de mai multe ori în primii 3 la campionate nationale si internationale.

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.1 Response

  1. Bica George spune:

    Va urmaresc doar la tv, acum o sa vin sa va vad live!
    Sper sa cumpar si cate ceva, dupa buget.
    Apropo taxa de intrare cat este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *