Shooterking pezent la FH Expo!

 

Logoshooterking

 

Firma noastră a fost fondată în anul 2012, cu scopul de a răspunde, pe deplin, cerinţelor numeroase din domeniul economiei vânatului, şi în calitate de liberi profesionişti şi practicieni independenţi desfăşurăm o muncă de cea mai înaltă calitate, atât în România, cât şi în Ungaria şi Germania.
În afară de aceasta, suntem importatori şi comercianţi exclusivi ai produselor de îmbrăcăminte vânătorească și outdoor SHOOTERKING.

Fondatoarea firmei – Businé Tóth Réka – “inginer în economia vânatului, inginer cinegetic, director şi administrator. Sunt absolventă a cursurilor Facultăţii Ungaria de Vest, din Sopron. În perioada studiilor dar mai ales după aceea, m-a preocupat gospodărirea vânatului mare, problematica biologiei reproducerii şi a furajării animalelor, oferindu-mi orientări  ştiinţifice interesante şi pasionante. Am manageriat mai multe societăţi  de stat şi private administrând eficient diferite ramuri ale fondurilor de vânătoare. Locul de muncă al meu este terenul şi nu biroul.

Logo (cu transparenta)Majoritatea timpului îl petrec în aer liber, pe terenul de vânătoare, făcând observaţii şi măsurători, în vederea înlesnirii preocupărilor viitoare. Datele culese în teren constituie suportul pentru conceperea proiectelor  şi al realizării planurilor economice de construcţii şi amenajări vânătoresti.

Cooperez la arendarea fondului de vânătoare şi particip activ la vânători de combatere a dăunătorilor cu par si pene.
De 14 ani mă ocup cu dresajul şi îndrumarea câinilor de vânătoare, preocuparea mea fiind, în special, căutarea si recuperarea animalelor sălbatice rănite, ceea ce constituie o misiune şi o responsabilitate în acelaşi timp.”

Busi Krisztian – tehnician cinegetic, în economia vânatului şi în silvicultură, manager de proiecte ale firmei.

“Am urmat studiile de specialitate la Szombathely-Olad şi la Szeged. Printre atribuţiile mele de bază se numără observarea fondului de vânătoare, formularea unor sugestii şi implementarea proiectelor, arendarea fondului de vânătoare, participarea la vânătorile de combatere a animalelor şi păsărilor de pradă, precum şi administrarea fondului de vânatoare, a echipamentelor şi a economiei vânatului.
Domeniul meu de specialitate vizează creşterea şi administrarea animalelor sălbatice mici, si combatere prin metode legale, a păsărilor răpitoare şi a animalelor cu blană dăunătoare. Răspund de pregătirea şi desfăşurarea unor conferinţe legate de economia vânatului şi de dresarea câinilor. Experienţa mea profesională, de 20 de ani, se leagă în special de dresajul şi conducere a câinilor in cadrul acţiunilor de vânătoare a animalelor sălbatice mici.”

Mai multe detalii despre produsele ShooterKing gasiti pe : www.shooterking.ro

leave a comment