Doripesco vine la F&H Expo

Slide1

—Echipa Doripesco a ales să facă diferenţa pe piaţa românească, adresându-se unei anumite nişe: consumatorul de produse premium, bine informat vis-a-vis de ingredientele produselor şi care doreşte produsul mereu proaspăt. —Încurajăm o alimentaţie responsabilă, iar peştele a fost şi rămâne o sursă de sănătate. —Feedback-ul clienţilor este ceea ce ne confirmă faptul că drumul ales este cel care aduce satisfacţia acestora şi bucuria nostră, generând  mereu noi produse, însă păstrând aceeaşi carte de vizită: calitatea.

—Brandul Delta din Carpaţi – Doripesco este construit pe elemente care subliniază apropierea de natură: mediul natural în care trăieşte peştele cu o multiplicitate diversă de plante, animale şi păsări; aria naturală protejată (Sit Ramsar şi Sit Natura 2000); hrănirea peştelui cu cereale de cea mai bună calitate.

—Întreaga gamă a produselor Doripesco (atât produsele tartinabile, cât şi cele afumate) reprezintă o categorie premium, cele mai bune produse din peşte, existente pe piaţa românească.

—În plus, toate produsele Doripesco au primit aprecieri şi la nivel internaţional, fiind prezentate şi degustate la numeroase târguri internaţionale (Green Week – Berlin, Alimentaria – Barcelona, SIAL – Paris), începându-se astfel şi distribuţia intracomunitară.

—Calitatea superioară este dată în special de ingredientele folosite: materie primă prospeţimea întâi şi ingrediente naturale (frunze de ţelină pentru aromă, lemn de fag pentru afumarea conform tradiţiei şi condimente de cea mai bună calitate).

Cateva dintre produsele Doripesco:

icre salata—Salată de Icre de Crap: În depresiunea Bârsei, pe teritoriul localităţilor Dumbrăviţa, Rotbav, Măieruş şi Hălchiu s-a împământenit salata de icre preparată din icre de crap, ulei de floarea soarelui, sare şi lămâie. Doripesco păstrează tradiţia salatei de icre de crap oferind clienţilor cel mai savuros şi natural produs de pe piaţă, în segmentul său.

—novacNovac Afumat din Ţara Bârsei: Recoltat din bălţile proprii novacul Doripesco este filetat, sărat şi afumat conform tradiţiei, la cald, cu lemn de esenţă tare (fag) şi frunze de ţelină pentru arome.

—bacheta doripescuBagheta Doripesco: Încă din cele mai vechi timpuri, locuitorii din Ţara Bârsei obişnuiau să afume peştele pentru a-l păstra peste iarnă. Doripesco duce mai departe această tradiţie, oferindu-le clienţilor săi delicioase fileuri de sânger, afumate cu lemn de esenţă tare (fag), iar apoi învăluite în aroma şi savoarea unui amestec al condimentelor şi mirodeniilor.

rulada pastrav—Rulada Păstrăvarului: Specialitate Doripesco, Rulada Păstrăvarului urmează o reţetă din zona Măieruşului. Carnea de sânger şi novac sărată, condimentată şi aromată cu verdeţuri este învelită în fileuri de păstrăv fântânel şi curcubeu din fermele proprii şi afumată cu rumeguş din lemn de fag şi frunze de ţelină, conform tradiţiei.

—pescareascaPastramă Pescărească: Respectând tradiţiile străvechi, Doripesco a obţinut un preparat extrem de gustos. Carnea de fitofag este conservată la fel ca pe vremuri, prin sărare, iar apoi complimentată de un amalgam de mirodenii: piper, cimbru, boia dulce, usturoi şi bobiţe de muştar, ce-i conferă unicitate acestui produs tradiţional.

Pentru toata gama de produse Doripesco, va asteptam la Fishing & Hunting Expo!

 

—

leave a comment