Tapel Sibiu vă oferă o gamă largă de articole pentru vânătoare, realizate din piele naturală, în atelierul propriu: curele şi huse pentru armă, cartuşiere, tolbe, rucsacuri, etuiuri, port muniţii sau trepiede.

 

Husa de carabină din piele de struț produsă de Tapel este o alegere potrivită pentru cei care doresc un produs durabil şi de calitate. Sistemul de închidere prevede un fermoar de cea mai bună calitate, pe toată lungimea husei. Are atașat buzunar exterior pentru muniție, curea de purtare din piele. La fermoar se poate aplica lacăt pentru transportul armei în siguranţă.

La capitolul tolbe Tapel vă oferă mai multe modele, în funcţie de preferinţe. Tolba cu blană este confecționată din piele naturală de bovină la care este atașată blană naturală de vită.

LUKO®

Luko produce cămăşi încă din 1880.

Fie că este vorba de cămăşi bărbăteşti pentru vânătoare şi outdoor, cămăşi casual sau că vorbim de cămăşi pentru femei, Luko foloseşte diferite materiale de cea mai bună calitate: materiale 100% bumbac ce nu trebuie călcate, Tencel, materiale mixte bumbac/poliester, bumbac/elastan, bumbac/poliamidă etc. Pentru toate materialele Luko deţine certificat de calitate.

Galeria Muray crează şi comercializează tablouri cu motive vânătoreşti.

La expoziţia Fishing&Hunting Expo 2018 din Bucureşti vor fi prezentate majoritatea produselor: Pavilionul B2, standurile A30, A28B, A26B.

Telefon: 0040-369234851
Website: www.tapel.-sibiu.ro

lasa un comentariu