catfish-fishing-shop.com – Dedicat pescarilor de somn

Pescuit la somn are din start un obiectiv principal: de a sintetiza în oferta sa tot ceea ce este necesar pentru ca orice pescar să poată prinde captura vieții lui. De la sonar până la un simplu cârlig, totul este selectat pe baza experienței pescarilor consacrați, dar și a propriei experiențe în domeniu.

cfs

Scule și accesorii la un bun raport preț/ calitate, care să ducă la dezideratul de mai sus. In colaborare cu diverși producători, cum ar fi Lowrance, Zeck, Gigafish sau Taffi-Tackle, firma ofera sonare, lansete, mulinete, fire, cârlige… totul pentru pescuitul somnului atâta la staționar, cât și pe verticală sau spinning; năluci specifice pescuitului pe verticală, precum și o gamă de accesorii secundare specifice acestui tip de pescuit. Produsele sunt de o bună calitate, oferă garanție și pot fi alese chiar și pe baza unei consultanțe, oferite bineînțeles gratuit.

logouri

Zoran Wiener: Cu o experiență în domeniul pescuitului pe verticală de peste 10 ani, dar și în organizarea de concursuri amicale în domeniu cu promovarea unui spirit C@R, așteptăm orice pescar sportiv doritor sa marcheze cât mai repede captura vieții lui.

web site: www.catfish-fishing-shop.com

Facebook: www.facebook.com/CatfishFishingShop

 

 

leave a comment