Pentru Pescuit participa pentru prima data la F&H Expo

Pentru Pescuit participa pentru prima data la F&H Expo. Suntem o companie noua pe piata din Romania, totul incepand in vara anului 2019.

O companie fondata de pescari pasionati pentru pescari, fie ca sunt incepatori sau experimentati. Echipa este formata din pescari activi, cu ani de experienta in pescuitul la spinning, ce este gata sa impartaseasca experientele la pescuit cu dumneavoastra. Scopul nostru principal este sa oferim produse de inalta calitate, majoritatea produsele din portofoliu nostru fiind testate personal de echipa noastra.

Misiunea noastra este “Pescuit, invatam, impartasim”, iar viziunea noastra este sa fim recunoscuti ca un magazine de echipamente pentru pescuit care ofera cele mai bune servicii, experienta si cunostinte pentru toti pescarii.

Pentru Pescuit SRL importa si distribuie in Romania urmatoarele branduri de pescuit: Damiki, Gloog, Gosen, Hitfish, Ilba, Konger, Kamatsu, K.P Baits, Predatek, Ryobi, Spinmad, Vidra Lures, Ardent, Seaguar.

SPINMAD – producator polonez de cicada, spinnertail si voblere

La F&H Expo 2023 vom prezenta culori si produse noi

GOSEN – producator japonez de fire textile (singurul producator ce are in oferta un fir textile impletit in 16)

K.P. BAITS – producator finladez de naluci soft

DAMIKI – producator sud coreean de naluci (voblere, naluci soft, naluci metalice) si accesorii. Vom avea promotii la multe produse de la acest brand

GLOOG – producator polonez de voblere – La F&H Expo 2023 vom prezenta noua marime la modelul Hermes 9cm / 20gr + promotii la multe produse

RYOBI – producator de mulinete: modele noi, modele vechi, preturi promotionale

VIDRA LURES – producator sarb de voblere

HITFISH – producator de naluci soft, osclante, carlige, accesorii

AB JIG – carlige de jig fabricate in Japonia, jiguri si microjiguri turnate

ILBA – producator Italian de rotative si oscilante

PREDATEK – producator Australian de voblere – promotie la toata gama

Site web: www.pentrupescuit.ro
Telefon: 0744606231
pentrupescuit@gmail.com

leave a comment