Fishing Mall prezinta 20 de branduri mari la F&H Expo

Salutare pescari si pescarite, actuali si viitori pasionati de acest frumos hobby!

Nu am lipsit la nicio editie de Fishing & Hunting Expo si de fiecare data am reusit sa aducem la indemana voastra produse pentru pescuit, intr-o selectie reusita care sa acopere necesitatile voastre importante. Speram ca acest lucru sa reflecte dorinta noastra pentru o activitate reciproc avantajoasa si intr-un interes comun…atat al vostru cat si al nostru ca magazin de profil.

Vrem in acest fel, la inceputul prezentarii noastre, sa va multumim pentru faptul ca ne-ati vizitat magazinul, standul expozitional si pentru ca ati achizitionat din magazinul nostru online www.fishingmall.ro  produsele listate in oferta sau expuse de noi, daca este sa ne referim la editiile anterioare.

Pentru acest an, 2023, suntem la fel de pregatiti sa expunem  si sa va oferim produse care se adreseaza pescuitului prin tehnici de Feeder, Spinning si Pescuit la Crap fie de pe mal fie din barca… intr-o varietate mare cuprinzand accesorii de monturi, auxiliare, lansete, mulinete, camping, corturi, paturi, scaune, bagajerie, avertizori, huse, suporti, fire, carlige, naluci,  si multe alte lucruri, care va sunt sau v-ar putea fi utile in partidele voastre.

Brandurile pe care le vom prezenta printr o selectie de produse in standul Fishing Mall sunt urmatoarele:

Daiwa, Prologic, Sportex, Ridge Monkey, Fox, Nash Tackle, Mivardi, NGT, Arrow, The One, Korda, Extra Carp, Filfishing, Varivas, Savage Gear, Strike Pro, Herakles, si  doua branduri de spinning si unul de pescuit la crap, aflate in premiera la Expo, Live Target si Otto Bacsi avand in portofoliu naluci si oscilante pentru pescuitul la pesti rapitori… si Unit Baits un brand de nada si boilies pentru pescuitul la crap.

Asadar noi vom fi prezenti intre 17 si 19 martie 2023 La Romexpo, Pavilion B1, standul P2 cu 350 mp de articole pentru pescuit, in cadrul celei mai mari Expozitii de pescuit, vanatoare  si outdoor din Romania…Fishing & Hunting Expo 2023!

leave a comment