Huntdecor aduce la F&H Expo sculpturi in lemn si os

Huntdecor a început activitatea în anul 2000, fiind un atelier de sculptură axat pe diferite tipuri de sculptură, începând de la sculptură în lemn evoluând până la sculptură în os.

Portofoliul nostru conţine o gamă diversificată de lucrări, majoritatea modelelor în proporție de 80% fiind unicate. Aceste sculpturi sunt lucrate manual cu o deosebită atenție pentru a păstra caracteristicile unice ale materialelor și pentru a avea un produs finit deosebit, corespunzând în detaliu cu preferința clientului, și mult mai de calitate decât toate celelalte produse din acest domeniu.

Categoriile noastre de produse sunt următoarele: panoplii, cuţite de vânătoare, sculpturi în os și decoraţiuni vânătorești. Pentru a vedea produsele noastre vă invităm să accesaţi site-ul www.huntdecor.ro. Toate aceste lucrări pot fi un prilej bun pentru a decora casa, a oferi cadouri selecte la diferite ocazii, a imortaliza momentele petrecute la vânătoare dar și pentru magazinele de profil care doresc să-și diversifice gama de produse în acest domeniu.

leave a comment