AdventureLight.ro vine la Fishing & Hunting Expo 2018

AdventureLight.ro s-a născut din convingerea absolută în produsele Fenix, lider în industria producătorilor de lanterne outdoor.

Suntem mândri că am reușit să obținem calitatea de importator și distribuitor, acesta fiind singurul producător pe care îl reprezentăm, în mod direct, în toată România. Pasiunea și concentrarea doar asupra acestui brand ne obligă să fim din anul 2014 profesioniștii Fenix în România.

AdventureLight.ro

Fenix Flashlight este lider în industria producătorilor de lanterne outdoor, o firmă PREMIUM, recunoscută la nivel internațional, specializată în cercetarea, dezvoltarea, producerea și vânzarea de instrumente de iluminat sportiv de înaltă tehnologie.

Fondată în anul 2001, Fenixlight Limited și-a concentrat toate resursele pentru dezvoltarea liniei de lanterne profesionale. Lider absolut pe acest segment în țara de origine, China, produsele Fenix sunt reprezentate astăzi în mai mult de 100 de țări din întreaga lume. 

Cu tehnologii inovatoare, de ultimă generație, Fenix dezvoltă lanterne cu LED ultra-performante, fiabilitate ridicată, atenție și rafinament pentru detalii, toate menite a satisface dorințele celor mai exigenți clienți.

Produsele sunt utilizate pe scară largă în activități sportive outdoor (pescuit & vânătoare), domeniu militar, al aplicării legii, uz industrial sau EDC.

www.adventurelight.ro
+40 742 280 777
+40 770 564 713
office@adventurelight.ro
info@adventurelight.ro

 

leave a comment