Doctor Fishing lanseaza ingrediente-boilies.ro la F&H Expo

In acest an firma Doctor Fishing, principalul furnizor de ingrediente boilies pe piata din Romania si totodata unic distribuitor al gamei de nade pentru pescuit STICKY BAITS, va fi prezenta la Fishing & Hunting Expo 2020, ca de fiecare data, cu un stand generos.

Veti putea lua contact si cumpara la preturi speciale cele mai noi produse ce fac parte din gama de nade si ingrediente originale boilies ale englezilor de la STICKY BAITS, un nume deja bine cunoscut pescarilor de crap din Romania pasionati de producerea boiliesurilor in regim home-made. Boiliesuri, Pop-Up, atractanti, lichide nutritive hidrolizate, arome, dar si ingrediente indispensabile precum Faina de peste LT94, Sluis CLO sau Faina de Krill, vor fi prezentate la preturi exceptionale sub forma unei game complete ce satisface doleantele celor mai pretentiosi pescari.

Oferta va fi completata de gama de ingrediente HAITH’S din Marea Britanie, Doctor Fishing avand statutul de importator si distribuitor autorizat al acestora in Romania. Cunoscutele Robin Red, Nectarblend, Egg Biscuit sau Red Factor vor putea fi cumparate din standul Doctor Fishing la preturi incadrate in oferte avantajoase.

Totodata, cu ocazia acestei manifestari expozitionale Doctor Fishing va prezenta vizitatorilor avantajele oferite de catre utilizarea noului magazin on-line ingrediente-boilies.ro, care va reprezenta in viitorul sezon principala platforma de achizitii a pescarilor care doresc sa-si produca boiliesurile singuri.

Echipa celor de la Doctor Fishing, formata din pescari cu multi ani petrecuti pe malul baltilor si al Dunarii, va sta cu placere la dispozitia dumneavoastra pe intreg parcursul expozitiei Fishing & Hunting Expo 2020 pentru a raspunde celor mai grele intrebari venite atat din partea acelora care sunt la inceput de drum privind producerea boiliesurilor, dar si din partea celor experimentati.

Va asteptam cu drag, pentru ca, SUNTEM CEEA CE SUNTEM DATORITA DUMNEAVOASTRA!

leave a comment