Outdoor & More participa la F&H Expo 2020

Vanatorii si pasionatii de activitati in aer liber  au anumite cerinte pentru imbracamintea lor. Este important ca aceasta sa fie windproof, impermeabila, sa respire, iar aspectul exterior sa se adapteze imprejurimilor, tipului de vanatoare, pescuit, hikking, drumetii sau orice alt gen de activitate in aer liber si oricarui tip de teren.

 

La Outdoor&More incercam sa oferim acest gen de imbracaminte care sa inglobeze cele mai noi tehnologii. Proprietatile fiecarui model de imbracaminte sunt testate de catre producator in functie de clima, durabilitate si functionalitate.

Outdoor&More va propune o gama foarte variata de imbracaminte, pentru orice gen de activitate outdoor, de la cei mai importanti producatori internationali- Deerhunter, Harkila, Pinewood, Seeland, Northern Hunter, Euro Hunt.  Veti gasi marca potrivita pentru vanatoare, pescuit, îmbrăcăminte pentru petrecerea timpului in aer liber, pentru pasionatii care urmaresc sa aiba o imbracaminte durabila, functionala si la prețuri rezonabile.

Pasiune pentru vanatoare. Pasiune pentru calitate. Pasiune pentru natura.

Outdoor&More

Calea Salistei Nr 126 M1

550137 – Sibiel, Judetul Sibiu, Romania

https://www.articole-vanat.ro/

leave a comment