AKA Group asigura securitatea la F&H Expo

Le multumim agentilor de la AKA Group pentru suportul oferit la aceasta expozitie. Ne simtim in siguranta, iar portile sunt mereu si ele bine securizate.

 

Brandul AKA GROUP SECURITY a aparut in anul 1999, fiind situata in topul companiilor de paza si protectie din Judetul Ilfov si Bucuresti inca de la infiintare, aflandu-se intr-o continua evolutie din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite, al portofoliului de clienti, al cifrei de afaceri si numarului de angajati.

AKA GROUP SECURITY este un integrator de solutii de securitate si oferind o gama completa de servicii de securitate fizica si informationala.

AKA GROUP SECURITY este structurata sub forma unui grup de firme, avand un numar de aproximativ 300 de angajati (August 2014), oferind si avand o gama completa de servicii in domeniul pazei si protectiei persoanelor, bunurilor si valorilor: scolarizare si instruire agenti de securitate, agenti de securitate foarte bine pregatiti, monitorizare obiective si interventie rapida la standarde foarte inalte caliativ, garda de corp, paza si protectie spectacole si alte evenimente publice, instalare sisteme de alarma profesionale, sisteme securitate CCTV, sisteme securitate perimetrala, control acces, etc.

PAZA SI PROTECTIE

AKA GROUP SECURITY  pune la dispozitie logistica si agenti de paza pentru: paza perimetrala cu personal uman, control acces, paza obiective in post fix sau mobil, indiferent daca aceste posturi sunt localizate la sedii de institutii private sau de stat, asociatii de locatari, parcuri, institutii de invatamant, centre comerciale, baze sportive, hoteluri si restaurante, depozite pentru materiale de constructii sau magazine si alte puncte de desfacere si vanzare.

In dispozitivele in care isi desfasoara activitatea agentii de paza AKA GROUP SECURITY, pentru o mai buna siguranta, beneficiarii pot solicita pe langa paza umana, sa instaleze sisteme de securitate complexe: CCTV, sisteme de detectie, sisteme perimetrale.

MONITORIZARE SI INTERVENTIE

Prin intermediul diviziei de monitorizare si interventie rapida, AKA GROUP SECURITY ofera servicii de securitate pentru apartamente, vile, spatii

comerciale, depozite, sedii de firme. AKA GROUP SECURITY detine un parc auto corespunzator impreuna cu personalul format din agenti de interventie care poseda calificarile legale, pregatirea teoretica si practica optima precum si pregatirea sportiva necesara desfasurarii  acestei activitati .

leave a comment