Impar SRL prezintă la F&H Expo corturile de plafon iKamper

IMPAR este un furnizor de top pe piața distribuției de anvelope, jante și roți agroindustriale, precum și de baterii, lubrifianți, accesorii și cosmetice auto.

De peste 30 de ani compania oferă pieței soluții potrivite nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor, asigurând confort, siguranță și costuri optimizate în utilizarea și întreținerea autovehiculelor și a utilajelor din domenii precum: agricultură, construcții, transport, minerit și alte activități similare.

Din 2018 Impar SRL este distribuitorul oficial si exclusiv al produselor iKamper in Romania.


Skycamp este o un proiect nascut pe Kickstarter, transformat ulterior intr-un produs de succes al companiei iKamper din Coreea de Sud. Este vorba de cel mai spatios si cel mai versatil cort pentru plafonul automobilului de pe piata, care poate fi montat pe aproape orice masina. Skycamp este un cort cu o carcasa rigida si aerodinamica ce se transforma in doar cateva secunde intr-o casa… departe de casa.

Sistemul Skycamp este foarte usor, este facut din materiale care rezista indiferent de anotimp, iar strans, capata o forma aerodinamica. Cu o podea care se transforma intr-o saltea king-size, cortul ofera spatiu adecvat pentru o familie cu doi copii sau pentru trei adulti.

iKamper mai propune si alte accesorii pentru Skycamp, cum ar fi cortul exterior atasabil, aparatoarea de soare, plasa impermeabila antivant, diverse compartimente pentru depozitare si suporturi antifurt de plafon.

Odorheiu Secuiesc, str. Lemnarilor, nr. 14/B, 535600, judetul Harghita, Romania

www.impar.ro, www.ikamper.ro, www.ikamper.hu

leave a comment