American Nautics participa la F&H Expo

American Nauitcs, importator oficial pentru Mercury, Mariner, Torqueedo, Motor Guide, Axopar, Boston Whaler, Bayliner, Quicksilver, Regalboats, Ranger, Nitro, Tracker, Sun Tracker, Linder participa la F&H Expo

American Nautics comercializeaza o gama larga de ambarcatiuni, motoare, accesorii si consumabile pentru orice tip de ambarcatiune.

Service

American Nautics este singurul service autorizat de producator pentru Mercury, Mariner, Mercury MerCruiser si Mercury Diesel.

Asiguram atat lucrari de garantie cat si lucrari post-garantie. In plus doar folosind piese originale si consumabile agreate de producator va asigurati ca motorul si ambarcatiunea dumneavoastra vor avea o durata de functionare maxima.

Efectuam lucrari de intretinere, de reparatii, montaj accesorii si orice alte operatiuni pentru ca pasiunea dumneavoastra pentru ambarcatiuni sa nu fie intrerupta de probleme.

Intreaga noastra echipa este specializata si instruita pentru a putea rezolva eficient si in cel mai scurt timp orice problema aparuta.

Pentru orice problema, fie ca e vorba de piese, reparatii sau orice gama de accesorii nu ezitati sa ne contactati.

Consiliere

Alegerea unei ambarcatiuni, accesorizarea acesteia sau rezolvarea anumitor probleme pot fi lucruri complicate. Exista multe game de ambarcatiuni, motoare sau accesorii. Fiecare ambarcatiune este gandita pentru anumite activitati.

Difera scopul pentru care o doriti, mediul in care o veti, motorizarea, accesoriile etc.

Daca doriti o ambarcatiune si nu stiu exact ce vi s-ar potrivi consilierii nostrii va pot veni in ajutor. In acest fel puteti fi siguri ca ati ales ambarcatiunea care vi se potriveste cel mai bine.

Intreaga echipa va sta la dispozitie si va asteptam sa programati o intalnire.

leave a comment