Senzor Planet prezinta noutatile 2023 la F&H Expo

Daca asteptati de ceva vreme lansarea unor noi produse de la compania Senzor, ei bine, acest lucru va avea loc la Fishing & Hunting EXPO 2023.

snz

Suntem preocupati permanent de gasirea de noi formule, mai eficiente si mai calibrate pe nevoile diferite ale crapilor si ale pescarilor. Cele peste 50 produse pe care le vom lansa oficial odata cu expozitia de la Bucuresti raspund acestor deziderate. Am dezvoltat atat arome in plus la produsele deja existente in oferta inca de anul trecut, cat si mai multe game noi, totul in „haine noi” – VLADUT MATEIANU

Consultantii Senzor Planet se vor afla in permanenta in stand pentru a va prezenta noutatile din oferta si pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii in alegerea unui produs.

Compania Senzor a fost infiintata in anul 2003 de Vladut Mateianu si Andrei Vladeanu. In primii ani principalul domeniu de activitate a fost comertul cu articole de pescuit. Din anul 2008 compania Senzor a inregistrat la OSIM Senzor Planet.

Senzor Planet este brandul sub care producem si comercializam nade si momeli de pescuit la crap. Suntem primii si cei mai mari producatori romani de nade si momeli

Misiunea noastra este aceea de a ne transforma pasiunea intr-o afacere prospera castigand astfel un renume la nivel national si international

Inca de la inregistrarea brandului Senzor Planet compania noastra a fost principalul furnizor de nade si momeli pentru pescuit pentru majoritatea magazinele de profil din Romania.

Reteaua noastra de distributie este alcatuita din peste 700 de magazine de pescuit din Bucuresti si din tara.

Exportam produsele Senzor Planet in tari precum: Ungaria, Spania, Bulgaria, Moldova, Italia, Portugalia, Slovenia, Germania, Austria.

Site web: www.snz.ro