Afish Boats vine la F& Expo 2017 – Editia 2

Afish Boats comercializeaza barcute de plantat modulare, cu 1, 2 sau 3 cuve.

Au garantie de 2 ani si sunt produse in fabrica, in serie si au o calitate foarte buna.

Ce inseamna barcute modulare si cum pot ele ajuta diferitii pescari, atat pe cei care nu au mai plantat cat si pe cei experimentati  ?

POT FI FOLOSITE CU 1, 2 SAU 3 CUVE, LA  ALEGERE !

  • Pot fi folosite cu 1 cuva de pescarii incepatori pt a duce doar o montura. Pescarii se asigura astfel ca nu incurca firul si nu-l prind in elicea barcutei; in acest caz se foloseste cuva din spate, care se descarca instant sau treptat, pentru a intinde nada pe o suprafata mai mare. La alegere !
  • Poate fi folosita cu 2 cuve. In acest caz, monturile stau deasupra apei, la distanta de 44 cm una de cealalta si nu se pot incurca nici intre ele si nici in elicea barcutei. Se folosesc cuvele laterale.
  • Pot fi folosite cu 3 cuve si in acest caz duce 3 monturi la un drum (recomandat pescarilor cu experienta la plantat) sau se poate alege sa duca 2 monturi in cuvele laterale + cuva din spate pe post de naditor ce imprastie nada intre punctul 1 si punctul 2 de plantare; adica cuva din spate se deschide treptat si descarca progresiv nada, facand un pat de nada intre locul in care s-a plantat prima montura si locul al doilea unde se planteaza a doua montura.

Cuvele sunt descarcate independent una de cealalta.

Culorile disponibile ale barcutelor sunt: galben, portocaliu si camuflaj.

Viteza: 1m/sec.

Distanta de control din radiocomanda: 400m

Autonomie: 25-30 de drumuri la distanta de 300m (150m dus + 150m intors) sau 7,5 – 9km

Web site: barcutapescarului.ro

leave a comment