Target Baits lanseaza la F&H expo 2017 cateva produse noi

Target Baits este prezent si in acest an la targul de pescuit si vanatoare Fishing and Hunting 2017. Pe langa produsele de calitate cu care v-am obisnuit, in materie de nada si accesorii, in acest an cu ocazia targului, vom lansa cateva produse noi.

In primul rand, doresc sa va vorbesc despre o gama noua de pop-upuri, care va cuprinde 8 sortimente. 3 dintre acestea, sunt pop-upuri cu o culoare asemanatoare cu boilisurile din gamele pe care le reprezinta, mai exact Squid (Rosu), Classic (Maro deschis) si BelaCrab (Negru). Pe langa acestea vom avea 5 sortimente FLUO, (Mov, Rosu, Galben, Alb, Portocaliu) cu arome diverse printre care si Mulberry Florentine si Pineapple & Bannana dar si marimi diferite, 10 mm si 15 mm.

Pe langa acestea, si poate cea mai mare realizare de anul trecut, un produs la care am muncit un an pentru finalizare, un ROD-POD, produs in ROMANIA, din inox masiv, buzz-bari de 3 sau 4 lansete, extrem de rezistent si stabil. Va invit la standul Target Baits sa il vedeti si sa va convingeti. Noi spunem ca nu se poate compara cu alte rod-poduri de pe piata.

leave a comment