Select Baits anunta pentru F&H Expo 2017 o serie de noutati

Select Baits anunta pentru inceputul sezonului 2017  o serie de noutati. In principal, acestea sunt produse care completeaza deja categorii ‘best sellers’, populare in randul pescarilor care folosesc nadele acestui producator.

Iata cum isi descriu cei de la Select Baits noile produse:

Boilies Classic Strawberry
Nu putem aprecia cati crapi au fost prinsi de-a lungul anilor la diferitele variante de boilies ready-made cu aroma de capsuna (eng. strawberry). Aleasa corect, cu solventul potrivit, aroma de capsuna adaugata unui birdfood simplu poate fi un atractant exceptional intr-un boilies care initial ar face un pescar obisnuit sa zambeasca. Partea lichida include indulcitor solubil NHDC (neosperedina), iar in mix a fost adaugat un palatant de capsuna pentru un gust dulce, placut. In perioadele de apatie a pestelui (pe apa rece,de pilda), in partidele scurte cand atractia rapida a nadei este cruciala sau, pur si simplu, ca alternativa la boiliesurile nutritive cand acestea nu dau rezultate, Classic Strawberry are sanse mari sa va surprinda placut! Este un boilies semi-solubil, caracteristica foarte importanta pentru atractia rapida, dar de care trebuie sa tineti cont cand va pregatiti strategia de nadire. 

Seminte preparate Mega Particle Mix
Amestec de seminte cu diferite dimensiuni. Contine alune tigrate mini si standard, seminte de artar (maple peas), soia, porumb,  grau, hrisca, canepa, mei si altele. Semintele mici au rolul de a stimula crapii sa caute hrana, iar cele mari, precum porumbul si alunele tigrate, sunt recompensa, daca vreti ‘cubul de zahar’, pe care o primesc pentru a le intretine interesul. Nadirea cu amestecuri de seminte este printre cele mai eficiente strategii adoptate de pescarii de crap din Europa. Nu va lasati inselati de ideea preconceputa ca nu poti prinde exemplare trofeu de crap pescuind cu seminte. 

Toata gama de seminte este preparata direct in recipient, printr-un proces unic, pentru a-si pastra intacte nutrientii,  uleiurile si aromele naturale. Rezulta un pachet atractant pentru peste si comod pentru utilizator.

Amestecul de seminte Mega Particle Mix este disponibil si nepreparat, sub forma uscata, lasand pescarului posibilitatea aditivarii semintelor dupa bunul plac. 

Pop-upuri fluo si ‘Two Tone’:

Winter Blend / Yellow Fluo – este un pop-up cu un profil aromatic special pentru apa rece, cu atractie rapida. Nu putem dezvalui toti aditivii folositi, dar nasul unui pescar de crap experimentat va detecta cu siguranta doua dintre uleiurile esentiale din reteta: de lamaie si de grapefruit. In comparatie cu aromele clasice, uleiurile esentiale sunt mult mai volatile, prin urmare de preferat in aditivarea nadelor pentru apa rece. Nu lipseste betaina, prezenta in toata gama de pop-upuri Select Baits

Thai Spice Belachan / Orange Fluo – Belachanul se obtine printr-un proces de macerare a crevetilor si este originar din bucataria asiatica, devenind un ingredient extrem de popular printre pescarii de crap europeni in ultimii ani. Belachanul nu are o aroma lichida foarte bine stabilita in mintea pescarilor de crap, multe dintre variante fiind departe de aroma naturala a blocului de crevete fermentati. Noi suntem norocosi sa oferim clientilor nostri una dintre cele mai pregnante arome de belachan de pe piata, inclusa in boiliesurile noastre Belachan & Mussel, dar si in acest pop-up.

Aroma secundara este de condimente asiatice, mai precis, aroma unuia dintre cele mai folosite condimente in bucataria vechiului Siam. Rezultatul final incanta nasul pretentios al oricarui pescar de crap care deschide un borcan de pop-upuri Thai Spice Belachan. 

Pear Banana / White Yellow Fluo – Pop-upuri in doua culori, alb si galben fluo, cu aroma de pere si banane. Cand ne-am gandit sa mai adaugam un pop-up in oferta noastra, nu am avut nevoie de prea mult timp sa ne decidem. Combinatia de aroma de pere cu cea de banane este clasica si suntem convinsi ca vom gasi suficient de multi pescari nostalgici care isi vor dori sa incerce acest pop-up. Denumirea este putin inselatoare pentru ca pune pe primul loc aroma de pere, insa principala la nivel olfactiv este cea de banane. Dulce, cremoasa, exotica – irezistibila!  

Aditiv palatant Red Fruit:
Am numit acest aditiv palatant (de gust) pentru ca nu am stiut cum sa-i spunem altfel. De fapt, nu recomandam acest aditiv doar pentru obtinerea unui gust dulce, de fructe, in nadele de pescuit. Daca il folositi, va recomandam sa micsorati dozajul de aroma lichida pentru ca are si rol de aroma dezhidratata, solubila. Este un aditiv care nu ar trebui sa lipseasca din nicio reteta de boilies pentru ca prelungeste aroma proaspata si pastreaza gustul placut mai ales cand pescuiti pe substrat malos, cu miros greu. Daca aceste doua avantaje nu vi se par suficient de convingatoare, atunci aflati ca include si betaina HCl, considerata de multi pescari de top ca fiind obligatorie in reteta oricarei nade moderne.   

Daca doriti sa vedeti, mirositi sau (de ce nu?!) sa gustati nadele Select Baits, inclusiv noutatile acestui sezon,  va invitam in standul Select Baits, nr 37, pavilion C6, din cadrul F&H Expo care va avea loc in perioada 3-5 martie

leave a comment