Baracuda Romania vine la F&H Expo 2017 – primavara

Baracuda Romania vine la F&H Expo 2017, editia de primavara, cu un spatiu generos de peste 130 de metri si o gama foarte variata de produse.

baracuda

Despre Baracuda Romania trebuie sa stiti ca s-a infiintat in anul 1996 si de atunci s-a dezvoltat in permanenta, plecand de la produse destinate incepatorilor si copiilor, ajungand astazi sa produca toate cele necesare unui pescar: lansete, mulinete, accesorii, imbracaminte si bagajerie.

In momentul de fata, peste 50 de companii produc in fabricile lor articole de pescuit sub sigla “Baracuda”, aceleasi fabrici producand in paralel repere asemanatoare si pentru gigantii mondiali din domeniu. Experienta fabricantilor garanteaza calitatea produselor “Baracuda”.

branduri

Firma colaboreaza în regim de unic distribuitor cu diferite companii de profil din întreaga lume: SASAME (Japonia) pentru carlige de pescuit, fir textil si mulinete; HAYABUSA (Japonia) pentru carlige de pescuit; TRAPER (Polonia) pentru nada si accesorii de pescuit; MISTRALL (Polonia) pentru fire de pescuit, fir textil, voblere si ochelari polarizanti; BEHR (Germania) pentru imbracaminte, incaltaminte si accesorii pescuit; ALCEDO & DIP (Italia) pentru lansete, mulinete, accesorii pescuit.

leave a comment