LTC Production pentru prima data la o expozitie de profil

LTC Production este o firma tanara cu o echipa tanara, infiintata in 2015, care isi doreste sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de plumbi pentru pescuit de pe piata autohtona!  

Lucian Fenciuc: Echipa LTC PRODUCTION s-a reunit intr-o formula care, speram noi, va fi capabila sa ofere produse de calitate si consultanta care sa ajute orice pescar, fie el incepator, fie cu experienta si prin punerea la dispozitie a cunostiintelor si a devotamentului echipei noastre, putem sa aducem un plus pasiunii noastre comune – PESCUITUL.

Participam pentru prima data la un targ de profil, unde vom prezenta intreaga gama de produse marca LTC Production si noutatile pentru anul 2017! In fiecare zi a acestui eveniment, organizam tombole cu premii care constau in produse LTC si materiale promotionale (pixuri, calendare, brelocuri sepci si tricouri toate personalizate cu LTC PRODUCTION). Pentru toti cei care nu pot ajunge la acest targ ii asteptam sa ne viziteze site-ul  www.ltc-production.ro de unde vor putea achizitiona produsele noastre cu preturi promotionale.

DAM GREUTATE SI ELEGANTA PESCUITULUI!!

Va asteptam in standul LTC PRODUCTION C6-20!

Site web: www.ltc-production.ro

Facebook:www.facebook.com/ltcpro

leave a comment