Noutati de la powerfishing.ro la F&H Expo 2017

Una din firmele prezente si anul acesta la Fishing & Hunting EXPO este powerfishing.ro. L-am intrebat pe Rares Boeriu, reprezentantul firmei, ce surprize ne-a pregatit pentru aceasta editie.

Pentru editia 2017 a Expo Fishing & Hunting pregatim, in primul rand, un stand de doua ori mai mare precum cel de anul trecut, din doua motive: primul este ca avem o serie foarte mare de noutati, iar al doilea este ca e nevoie de mult spatiu pentru ca numerosii oaspeti sa le vada. Anul trecut au fost momente in care am fost pur si simplu depasiti si cu toate ca faceam consultanta fiecare cu cate 3-4 clienti deodata, era coada la casa de marcat permanent. Acest lucru a fost deja pus la punct, cu un numar mai mare de consultanti, care mai de care mai profesionist, un sistem mai bine pus la punct si un numar mai mare de case de marcat. 

powerfishing.ro

In ceea ce priveste marfa prezenta, de data asta o sa puteti vedea la noi in stand si echipamente de stationar, nu numai de rapitori. Nu va speriati, nu neglijam pe nimeni, doar ne-am extins 🙂
Din punct de vedere al noutatilor, pe partea de spinning o sa avem naluci noi de la Rapture, Dorado, Molix si Savage Gear,  fire de ultima generatie de la Rapture, Trabucco si Momoi si probabil atractia cea mai mare, noile modele de lansete Rapture si Airrus. Plus toate brandurile cu care v-am obisnuit ce nu au modele noi, dar cu siguranta vor avea reduceri pe bune la fel ca anul trecut.
 
Si extra bonus, un invitat surpriza, de care inca nu pot sa zic foarte multe de teama sa nu cobesc, dar pot sa va spun ca e pescar de bass in Bass Master Elite Series si FLW.
 
Asadar, va asteptam la standul powerfishing.ro – GIVADI, C5-14… langa piscina, evident!
 

leave a comment