Relax Spinning Expert lanseaza produse noi la F&H Expo 2017

Robert Boanta, proprietarul firmei Relax Spinning Expert, a avut amabilitatea de a ne prezenta cateva dintre noutatile lansate cu ocazia F&H Expo 2017.

Asa cum v-am obisnuit, la fiecare astfel de manifestare, firma noastra a adus pe piata din Romania multe noutati, iar la evenimentul din acest an vom continua traditia.

Amploare si importanta targului l-au determinat pe domnul Danny Kowalcyzk sa fie prezent in standul nostru. Owner-ul firmei Relax, principalul furnizor al societatii noastre, va putea fi asaltat cu intrebari si sugestii de pescarii interesati de plasticele moi si vor putea afla, direct de la sursa, ce noutati pregateste firma Relax pentru viitorul apropiat.

In standul nostru veti gasi cele mai noi produse Relax, produse ce vor fi lansate pe piata cu aceasta ocazie. Este vorba despre noul model TEXAS 4”, o naluca pe care am testat-o la sfarsitul anului trecut si care se anunta a fi un succes pentru producator si pentru cei ce o vor folosi, dar si despre, deja consacratele, OHIO de 2.5”si 4”, KOPYTO 2.5” de aceasta data in varianta floating. Tot din gama Relax veti gasi o mare varietate de culori, unele dintre acestea noi, altele care nu au mai fost comercializate in Romania si veti putea vedea si achizitiona modelul KOPYTO 2.5” si 3” PRINT.

Vom prezenta vizitatorilor standului nostru o mare gama de produse de la branduri japoneze de renume, incepand cu fire de inalta calitate, naluci soft si hard.

Pentru toate acestea am hotarat sa marim suprafata standului nostru si sa aducem langa voi o echipa cat mai apropiata de pescarii de spinning din Romania.

Va asteptam la standul nostru C4-2 din cadrul Romexpo !!!

 Site: www.relaxspinning.ro

leave a comment