Alexandrion Group, cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România

Alexandrion Group, cu Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea şi rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt  Alexandrion 5* şi 7*, vinarsul Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Zolmyr, SABER Elyzia şi alte produse.

Alexandrion 5* și 7* sunt produsele fanion ale companiei lider de pe piața de băuturi alcoolice din România. Calitatea și savoarea celor două a depășit însă de mult granițele țării, Alexandrion 5* și Alexandrion 7* au ajuns să cucearească până și unul dintre cele mai exigente jurii din lume. Cele două produse au obținut medalia de aur la China Wine & Spirits Awards anul trecut.

Calitatea lui Alexandrion 5* a fost recunoscută și în cadrul International Wine & Spirit Competition (IWSC) competiție care se desfășoară în Marea Britanie. Fondată în 1969, International Wine and Spirit Competition este considerată cea mai prestigioasă competiție de profil din lume, iar juriul ei a acordat anul trecut Alexandrion 5* medalia de argint. Calitatea recunoscută a produselor Alexandrion Group asigură companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

leave a comment