Doctor Fishing prezenta la Fishing & Hunting Expo 2018

In acest an firma Doctor Fishing va fi prezenta la Fishing & Hunting Expo 2018 cu un stand generos,  organizat in trei sectoare distincte.

Veti putea lua contact si cumpara la preturi speciale cele mai noi produse ce fac parte din gama de nade si ingrediente originale boilies ale englezilor  de la STICKY BAITS, un nume deja binecunoscut pescarilor de crap din Romania, pasionati de producerea boiliesurilor in regim home-made. Boiliesuri, Pop-Up, Atractanti, Lichide nutritive hidrolizate, arome, dar si ingrediente indispensabile  precum Faina de peste LT94, Sluis CLO sau  Faina de Krill, vor fi prezentate sub forma unei game complete ce satisface doleantele celor mai pretentiosi pescari.

Un loc special va fi acordat de aceasta data ingredientelor, mixurilor si lichidelor nutritive produse de catre faimoasa companie HAITH’S din Marea Britanie, Doctor Fishing avand statutul de importator si distribuitor autorizat al acestora in Romania. Cunoscutele Robin Red, Nectarblend, Egg Biscuit sau Red Factor vor putea fi cumparate din standul Doctor Fishing la preturi incadrate in oferte avantajoase.

Nu in ultimul rand, Doctor Fishing va propune sa nu ratati ocazia de a achizitiona accesorii ce fac parte atat din trusa pescarilor de crap cat si din cea a impatimitilor pescuitului la rapitor, la preturi ce contin reduceri de pana la 50%.

Vor fi prezente brand-uri precum Fox, Gardner,  Ace, Cabelas, Stren si…multe altele.

Echipa celor de la Doctor Fishing, formata din pescari cu multi ani petrecuti pe malul baltilor si al Dunarii va sta cu placere la dispozitia dumneavoastra pe intreg parcursul expozitiei Fishing & Hunting Expo 2018  pentru a raspunde celor mai grele intrebari venite atat din partea  acelora care sunt la inceput de drum privind producerea boiliesurilor, dar si din partea celor experimentati.

Va asteptam cu drag!

 

leave a comment