ASOCIATIA DE MANAGEMENT AL DESTINATIEI TURISTICE DELTA DUNARII

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este o organizație neguvernamentală, cu personalitate juridică, înființată în luna aprilie 2018, cu scopul de a promova și de a dezvolta, pe termen scurt, mediu și lung, Delta Dunării și Dobrogea de Nord.

Asociația reprezintă platforma de parteneriat public-privat la nivelul destinației turistice Delta Dunării și Dobrogea de Nord și își propune ca prin adoptarea unei strategii coerente de dezvoltare și promovare a turismului și a unui plan de management crespunzător, județul Tulcea să își definească, poziția de destinație turistică în România și Europa, crescând veniturile din activitatea de turism, asigurând locuri de muncă stabile și o dezvoltare sustenabilă a județului Tulcea.

Activitatea turistică trebuie văzută, alături de pescuit și agricultură, drept principala cale de dezvoltare durabilă a Deltei Dunării și a Dobrogei de Nord, prin care să se aducă în mod constant beneficii economice și sociale comunității locale.

Membrii asociației sunt: Consiliul Județean Tulcea; Primăria Municipiului Tulcea; Primăria Comunei Jurilovca, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Judeţeană Tulcea, „Complex Delta” S.R.L; „Europolis” S.A. „Holbina – Trei Bibani” S.R.L.; „Navlomar Maritime” S.A., Complex Cormoran; Complex Egreta Hidroturism; Asociaţia Eco Delta Dunării, formată din: Complex Green Village; Green Delta Tour S.R.L.; Touring Delta S.R.L.; Ibis S.R.L.; Descoperă Delta Dunării S.R.L.; Compania de Turism S.R.L. Ivan Patzaichin; Eden Travel Partener SRL; Hotel Delta Est – Sulina; Asociația operatorilor din agricultura ecologică „Bio România” – filiala Tulcea.

Vă asteptăm cu drag la standul „Delta Dunării”.

www.amd-deltadunarii.ro

COMPLEX EGRETA DELTA DUNARII

Egreta Hidroturism se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta Hidroturism, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

Va asteptam in acest colt de paradis unde natura se intalneste cu civilizatia!

HOTEL PLUTITOR DELTA – MARINE DELTA DUNARII

La inceputul anului 2009 pontonul dormitor a fost complet reabilitat si in luna septembrie a aceluiasi an a fost dat in folosinta si lansat in circuitul turistic, devenind Hotelul Plutitor Hidroconstructia/Delta-Marine.

Pontonul poate fi amplasat pe canale greu accesibile, si are la dispozitie ambarcatiuni rapide, ambarcatiuni cu vasle, unelte si scule de pescuit.

Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa;se organizeaza excursii la varsarea Dunarii in mare atat la Sulina cat si la Sfantu Gheorghe cu vizitarea localitatilor respective.

S.C. Hidroturism S.R.L. va asteapta in orice anotimp pentru a petrece clipe placute in Delta Dunarii, oferind ospitalitatea sa pe hotelul plutitor „Delta-Marine”.

www.hidroturism.ro

HOLBINA TREI BIBANI

Cea mai buna locatie din Romania unde poti prinde stiuci de peste 1 metru! Holbina este amplasata la marginea golfului cu acelasi nume, langa lacul Razelm.

E dificil sa exprimi in cuvinte sentimentul pe care il aveti cand ajungi prima oara la Holbina. Contrastul dintre salbaticia pura si resortul luxos este cu adevarat coplesitor. De la Dunavat, drumul pana la noi dureaza 45 de minute, strabate numeroase canale bogate in flora si fauna si poate fi considerat o expeditie in sine. Astfel, cand veti ajunge la noi, veti fi deja relaxat, stiind ca ati lasat in urma agitatia orasului.

Iar acesta este doar inceputul.

PESCUIT
Imagineaza-ti ca tot ce auzi este vantul, care adie usor, leganand usor salciile si odata cu ele, barca in care te afli. Esti doar tu si cea mai mare captura a ta de pana acum. Alaturi de tine, in aceasta batalie, este doar echipamentul tau de pescuit cel mai bun. A costat o mica avere, dar a meritat. Momentul acesta este de nepretuit. Nu iti inchipui. Este adevarat, chiar se intampla. Va fi o poveste excelenta intr-o buna zi. O poveste adevarata.

RESORT
O zi de pescuit incepe intordeauna dimineata, inainte de rasarit, iar pescuitul de rapitori mari este un sport solicitant, de anduranta. Asadar, odihna este foarte importanta. Chiar daca un pescar adevarat nu are nevoie de mult confort,ne-am asigurat ca nu va va lipsi nimic. La Holbina, contrastul dintre salbaticie si lux este depasit doar de cel dintre albul curat al asternuturilor si mobila de lemn masiv din camera. Si daca simtiti nevoia unei pauze de la lupta cu monstrii din adancuri, puteti oricand sa urmariti emisiunile preferate de pescuit, pe Smart TV ul cu satelit din camera.

RESTAURANT
Se spune ca un pescar adevarat mananca intotdeauna pestele capturat. La Holbina, promovam pescuitul “catch and release”, sustinem ecosistemul delicat din helestee procurand peste proaspat de la pescari localnici si cultivam toate legumele in baza noastra. Cu ingrediente atat de proapspete si cu experienta de peste 30 de ani a bucatarului nostru, preparatele servite la Holbina sunt intotdeauna cele mai bune din Delta iar vinurile noastre asteapta de ani buni un motiv de sarbatoare. Iar la Holbina sunt mereu motive de sarbatoare.

www.holbina.ro

GREEN VILLAGE RESORT ****

Situat în Sfântu Gheorghe, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village Resort 4* înseamnă atât o vacanță pe litoral, cât și o evadare în inima Deltei.

Fiind situat într-un tărâm unic, a fost construit în deplină armonie cu natura: arhitectura păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Capacitatea de cazare a resortului este 89 de spații dispuse în trei zone, în vile și bungalouri. Toate spațiile de cazare din cadrul resortului sunt echipate cu mobilier din bambus, minibar, aer condiționat.

Printre dotările resortului se numără restaurantul, braseria, o piscină, un jacuzzi, sala de sport, foișoare, centrul SPA, săli de conferințe, biblioteca, cinematograful, kids club, grădina ecologică și magazinul de suvenire.

Dintre activitătile disponibile în cadrul resortului: caiac, ski nautic, kitesurfing, canoe, plimbări cu barca, wakeboard, pescuit, excursii pe canale și lacuri, birdwatching, nordic walking, fotbal și volei pe plajă, badminton, tenis de câmp și de masă, yoga, biliard, darts, aquagym, cooking classes și degustare de vinuri.

Green Village Resort

Sfântu Gheorghe, județul Tulcea, 827195

Telefon 0241.487.093

reservations@greenvillage.ro

www.greenvillage.ro

https://www.facebook.com/GreenVillageDeltaDunarii

https://www.instagram.com/greenvillageresort/

COMUNA JURILOVCA

Oricine ajunge la Jurilovca pentru o vacanță scurtă sau un concediu complet, descoperă că o sesiune de pescuit recreativ este una dintre activitățile care nu pot fi ratate în regiune. Destinație turistică foarte apreciată în ultimii ani, considerată a fi una dintre porțile de intrare în Delta Dunării, Jurilovca oferă diverse posibilități de cazare și de transport pe apă.

Pasionații de pescuit au la dispoziție bunul natural – Complexul Lagunar Razim-Sinoe – sau incintele private Lunca1, Lunca 2, Lunca 3 (care însumează peste 800 ha) pentru pescuit staționar sau spinning la știucă, biban, șalău, crap, caras sau somn. În bun natural sau amenajare, o ieșire la pescuit cu prietenii sau cu familia oferă oricărui turist posibilitatea de a se desprinde de ritmul marilor orașe, de a se apropia de natură și de a descoperi mai bine farmecul Lagunei Razim-Sinoe și al Deltei Dunării.

leave a comment