Claumar Pescar lanseaza Spreader 2, un nou navomodel

Compania Claumar Pescar este una dintre cele mai mari si mai vechi companii de profil de pe piata producatoare de nade, momeli si accesorii de pescuit sportiv din Romania, datand din anul 2006 si avand peste 100 de fieldtesteri specializati in pescuitul competitioal si nu numai, care contribuie la dezvoltarea produselor din portofoliul brand-ului Claumar.

Firma Claumar este unic importator si distribuitor al brand-ului Advance Fishing, brand ce are in portofoliul sau produse unice si inovatoare pe piata produselor de crap, iar cu ocazia expozitiei reprezentantii Advance Fishing Italy vor fi prezenti in standul Claumar pentru a prezenta noua racheta de nadire Spider de dimensiune mai mica fata de cea existenta acum pe piata. Racheta de nadire Spider a demostrat deja in scurt timp ca este cea mai performanta racheta de nadire de pe piata.

Toate produsele Advance sunt fabricate in Italia.

Tot in standul Claumar se va putea gasi si navomodelul Spreader 1, navomodel unic pe piata din Romania, ce prezinta avantajul unei nadiri suplimentare, ce se face imprastiat pe o suprafata intre 3 si 5 metri patrati, in functie de nada folosita, printr-o cuva centrifuga. Astfel, pestii pot gasi zona de nadire mult mai rapid si se creaza astfel o zona largita de atractie. Spreader 1 se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare si de aceea odata cu expozitia va fi lansat noul model Spreader 2.

Toate produsele comercializate de Claumar Pescar sunt testate de unul dintre cele mai puternice cluburi de pescuit ale momentului si anume Viitorul Claumar.

leave a comment