Noutati Doctor Fishing la Fishing & Hunting EXPO 2019

In acest an firma Doctor Fishing va fi prezenta  la Fishing & Hunting Expo 2019 cu un stand generos,  organizat in doua sectoare distincte.

Veti putea lua contact si cumpara la preturi speciale cele mai noi produse ce fac parte din gama de nade si ingrediente  originale boilies ale englezilor  de la STICKY BAITS, un nume deja bine cunoscut pescarilor de crap din Romania, pasionati de producerea boiliesurilor in regim home-made. Boiliesuri, Pop-Up, atractanti, lichide nutritive hidrolizate, arome, dar si ingrediente indispensabile precum Faina de peste LT94, Sluis CLO sau Faina de Krill, vor fi prezentate sub forma unei game complete ce satisface doleantele celor mai pretentiosi  pescari.

Un loc special va fi acordat  ingredientelor, mixurilor si lichidelor nutritive produse de catre faimoasa companie HAITH’S din Marea Britanie, Doctor Fishing avand statutul de importator si distribuitor autorizat al acestora in Romania. Cunoscutele Robin Red, Nectarblend, Egg Biscuit sau Red Factor vor putea fi cumparate din standul Doctor Fishing la preturi incadrate in oferte avantajoase.

Echipa celor de la Doctor Fishing, formata din pescari cu multi ani petrecuti pe malul baltilor si al Dunarii, va sta cu placere la dispozitia dumneavoastra pe intreg parcursul  expozitiei Fishing & Hunting Expo 2019  pentru a raspunde celor mai grele intrebari venite atat din partea acelora care sunt la inceput de drum privind producerea boiliesurilor, dar si din partea celor experimentati.

Va asteptam cu drag!

leave a comment