Auto Vision si CocoMall vin la F&H Expo

Auto Vision SRL este reprezentant oficial in România, importator și distribuitor al mărcilor OKIBOATS, TAKACAT, RAM MOUNTS, IGLOO, MINIBAT, dar și reprezentant oficial SHELBY.
La Fishing and Hunting Expo vor fi prezenți cu cateva din aceste branduri: OKIBOATS, TAKACAT, RAM MOUNTS, IGLOO și MINIBAT.

Autovision

Pentru că atât de multe device-uri au nevoie de curent, Auto Vision are o gamă largă de baterii externe pentru încărcarea lor, de la MINIBATT, iar dacă se va întâmpla să rămâi fără curent la bateria bărcii, a motocicletei sau mașinii cu care ai venit pe baltă, aceste baterii sunt destul de puternice (și pregătite special) să-ți restarteze motorul.

Comercializăm produse de cea mai înaltă calitate, în care credem, și pe care ți le recomandăm fără rezerve, pentru că le folosim și noi. Te așteptăm la standul nostru să te convingi.

Căutăm în permanență parteneri cărora le oferim suport și încredere, alături de care să creștem un business în care să investim împreună efort, experiență și pasiune.

 

În premieră pentru România, va fi expusă și ambarcațiunea pneumatică TAKACATt 380LX – o ambarcațiune pneumatică compactă, pliabilă, tip catamaran, cu un design unic de arc și traversă, care stabilește noi standarde în ceea ce privește performanța, ușurința, mobilitatea și siguranța.

 

O altă premieră este ambarcațiunea BARRACUDA 585 DC.

BARRACUDA 585 DC este o ambarcațiune de viteză care îmbină perfect sportivitatea, spațiul interior și funcționalitatea. Față de alte ambarcațiuni din clasa sa, se deosebește prin calitatea de fabricație excelentă la un preț foarte bun, prin finisajele de foarte bună calitate și materiale de ultimă generație.
Este o ambarcațiune dedicată în mare parte agrementului, dar poate servi și ca ambarcațiune de pescuit. Capacitatea este de 6 persoane, iar sub punte oferă spațiu pentru odihnă pentru 2-3 persoane.

leave a comment