COMPLEXUL TURISTIC DE PESCUIT – Balta Corata 1 participa la F&H Expo

Balta Corata 1 este destinatia preferata a pescarilor si a pasionatilor de natura, reusind constant, inca din 2018, de cand s-a deschis publicului, sa surprinda prin oferte care au reinventat iesitul la pescuit chiar si pentru cei mai pretentiosi pescari.

Te invitam sa petreci o iesire la pescuit ca pe o zi de vacanta! Iti oferim cazare pe malul lacului in conditii deosebite, pescuit recreativ, relaxare si agrement.

Natura, Aventura, Relaxare si peste 100% BIO
Cu o densitate mare de pesti, de o diversitate captivanta, in Balta Corata 1 se regasesc atat pesti din speciile crap, cteno, somn, stiuci, sturion sau novac, cu dimensiuni impresionante de peste 20 kg, dar si o varietate mare de pesti de consum ce pot fi retinuti, precum si numeroase exemplare de pesti din specia caras, platica sau rosioara, ce pot fi capturati cu usurinta, chiar si de catre copii.

Complexul Turistic de Pescuit Corata 1
Ofera 6 camere de cazare pe malul lacului, 1 garsoniera cu bucatarie proprie, complet mobilate si utilate, dotate cu TV, restaurant cu terasa si vedere pe lac, frigidere, pontoane, gratare, facilitatiti pentru self catering, ciubar cu apa sarata, 2 bai cu dusuri, WC, masina de spalat, barci, biciclete si foc de tabara.

Evenimente private, team building-uri, aniversari, concursuri de pescuit
Complexul Turistic Balta Corata 1 gazduieste evenimente private, petreceri, aniversari, team building-uri sau concursuri de pescuit. Cu o capacitate la cazare de 20 persoane si cu un restaurant ce poate gazdui peste 50 de persoane, Balta Corata 1 este locul perfect pentru un eveniment outdoor reusit.

Cum ajungi la Balta Corata 1
Ne gasesti pe aplicatia ” Waze ” daca setezi ca destinatie ” Balta Corata 1 ”
Drumul este astfaltat, pietruit, facil si usor accesibil in orice conditii meteo. Suntem la doar 40 km departare de Bucuresti, spre Constanta.

Date contact
Tel Administratie : 0728 061 799
Rezervari cazare: 0723 659 709
Site: www.baltacorata1.ro
Facebook: @baltacorata1, @complexturisticdepescuitcorata1
Instagram: @baltacorata1
Youtube: @baltacorata1

leave a comment