La Decathlon in stand poti castiga o barca pneumatica

decathlon
Participa la TOMBOLA SPORTIVA, organizata in standul Decathlon si la cumparaturi de peste 99 lei intri automat la tragerea la sorti ce are ca premiu o BARCA PNEUMATICA VENTUS 230 
 

La Decathlon găsești produse de calitate, pentru mai mult de 80 de sporturi diferite și o echipă de sportivi pasionați care să te îndrume! Concepem, testăm și inovăm, pentru ca tu să te bucuri de sportul preferat în siguranță!

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Caperlan și Solognac sunt cele două branduri pentru articole de pescuit, respectiv vânătoare.
 
La aceasta editie a Fishing & Hunting Expo, Decathlon va lansa mai multe produse, inclusiv produse ce inca nu sunt disponibile la vanzare, ce urmeaza sa apara in a doua parte a anului, din urmatoarele game:
-> scaune noi
-> paturi
-> lansete de spinning si mulinete noi
-> genti de umar
-> truse
-> multe naluci moi
-> barci
-> Social Bivy, un produs nou pentru vara:
Caperlan își propune să facă pescuitul accesibil pentru cât mai mulți oameni posibil. Misiunea Caperlan este să pună la dispoziție, să vândă și să comunice servicii accesibile și de calitate, la cele mai mici prețuri. Eficiența produselor reprezintă principala preocupare a echipei de dezvoltare din cadrul Caperlan și, totodată, reprezintă promisiunea acestui brand.
 
Solognac este brandul pentru articole de vânătoare. Aceste produse sunt concepute pentru a fi durabile, ușor de folosit și pentru a oferi confort în condiții meteo precare. Nevoile clienților sunt variate: respirabilitate, silentiozitate, camuflaj și rezistență, Sologneac fiind în acest moment lider privind majoritatea acestor caracteristici. Echipele Solognac sunt 100% implicate să transforme fiecare sezon de vânătoare într-unul reușit.

leave a comment