Fishing Mall expune mii de produse de la peste 20 de branduri de renume

            FISHING MALL este accesibil si la dispozitia tuturor pescarilor interesati prin magazinul deschis in Bucuresti in anul 2018, dar si prin magazinul online www.fishingmall.ro

            De la primul pas in lumea comertului cu articole de pescuit, ne-am dorit sa oferim o alternativa buna de prezentare si achizitie a produselor din toate clasele de preturi, din toate gamele specifice pescuitului, de la cele mai bune branduri interne si internationale.

            Prezenta noastra la cea mai mare expozitie de profil organizata in Romania a fost si este o prioritate pentru a putea face acea conexiune cat mai buna cu cat mai multi dintre voi, cu necesitatile voastre, cu dorintele voastre si nu in ultimul rand sa ne putem cunoastem cu cat mai multi dintre voi.

            Standardul Expozitiilor a crescut de la an la an, intr-o evolutie continua a organizatorilor, a expozantilor si a clientilor. Expozitia trebuie sa fie prilejul in care se aduna sub un singur acoperis cat mai multi dintre cei care ofera servicii si produse, cu obiectivul de a fi prezentati publicului consumator si evauluati de acesta.

            La editia Fishing and Hunting Expo 2022 Fishing Mall va aduce in atentia vostra o selectie de produse de la urmatoarele branduri:

Daiwa, Prologic, Korda, Fox, Nash, Solar, Sonik, Sportex, Mivardi, Ngt, Delphin, The One, Extra Carp, Filfishing, Matrix, Fox Rage, Savage Gear, Varivas, Relax, Fudo Hooks, Yo Zuri, Lucky John, Duell.

            Nu vom neglija aspectul ofertelor si promotiilor si acest lucru va fi cu siguranta modul in care pretul biletului de intrare va fi recuperat din acestea.

            Va asteptam la Fishing and Hunting Expo 2022, Pavilion B1, intre 17 si 20 martie, la standul B5 cu 400 mp de expunere si oameni dispusi sa va ajute si sa va ofere solutii!

           

leave a comment